x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Infirmeria din Ştefan cel Mare

Infirmeria din Ştefan cel Mare

de Daniel Stan    |    20 Oct 2008   •   00:00
Infirmeria din Ştefan cel Mare

Pe lângă faptul că echipa joacă la alibi, antrenorul Mircea Rednic a pierdut deja, foarte posibil, pentru tot sezonul, doi jucători de bază, Cristi Pulhac şi Florin Bratu.



Eşecul de la Cluj în faţa campioanei nu a însemnat doar o nouă prestaţie jalnică a echipei, la fel cum s-a întâmplat în majoritatea partidelor din acest sezon. Golgeterul “câinilor”, Florin Bratu, s-a accidentat grav în prima repriză a partidei din Gruia, iar estimările doctorilor sunt sumbre: tot sezonul 2008-2009 ratat! Este vorba despre o entorsă la genunchi, care va necesita o intervenţie chirurgicală şi, cel puţin, şase luni de pauză. “Sper să se întâmple o minune şi să nu fie ceva foarte grav. Vreau să îmi ajut echipa măcar în retur. Nu ştiu de ce s-a întâmplat acest ghinion”, a declarat atacantul “roş-albilor”. La rândul său, antrenorul Mircea Rednic a precizat: “Acum nu îmi mai rămâne decât să sper într-o revenire cât mai rapidă a lui Marius Niculae. Parcă suntem blestemaţi, în câteva zile am pierdut doi oameni de bază, Bratu şi Pulhac”. Atacantul va fi operat săptămâna viitoare în Belgia, la clinica condusă de celebrul doctor Martens, cel care l-a operat zilele trecute şi pe Cristi Pulhac, care s-a întors sâmbătă, tot din Belgia.

Răbufnirea lui Rednic

“În primul rând sunt dezamăgit după rezultatul cu CFR Cluj. Personal însă, am o altă dezamăgire. Voi sta patru-cinci luni în afara terenului. Operaţia a fost reuşită, nu a trebuit să mai stau în Belgia. De luni încep perioada de recuperare în ţară”, a declarat fundaşul stânga dinamovist. Un alt fotbalist cu probleme din lotul grupării din Ştefan cel Mare, Ianis Zicu, este posibil să revină mai repede decât s-a estimat. “Am discutat cu el în Belgia şi, din ce am înţeles, este bine, o să intre mai repede în echipă”, a spus Pulhac. În ciuda acestor probleme, Rednic încearcă să găsească soluţii pentru finalul acestui sezon, mai ales că urmează meciuri de foc, cu Steaua, Timişora şi Unirea Urziceni. “Vreau să-i adun pe jucători în jurul meu, departe de scandalurile şi contestările la care sunt supuşi după aproape fiecare partidă. Suntem pe primul loc, iar asta este cel mai important, în ciuda tuturor ghinioanelor. Războiul din campionat va fi lung, dar momentan trebuie să mă descurc cu jucători de la echipa secundă, cum ar fi Miranda şi Diabate”, a răbufnit “Puriul”.

Turcu a “comis-o” din nou!

Unul dintre principalii acţionari dinamovişti, Vasile Turcu, a lăsat de înţeles că nu mai cunoaşte actuala componenţă a lotului lui Dinamo. “Aveam încredere în Mărgăritescu şi în Cristea, însă nu le mai iese jocul. Nici Ropotan nu mai joacă aşa cum ne-a obişnuit”, a declarat oficialul referitor la eşecul cu CFR Cluj. Numai că Mărgăritescu evoluează din vară la echipa de primă ligă rusă Terek Groznîi, forţat să plece la insistenţele actualului antrenor.

×
Subiecte în articol: sport