x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    21 Aug 2007   •   00:00
STATISTICĂ. Rapidistul Vasile Maftei a marcat in minutul 36 al partidei cu Oţelul Galaţi (scor 4-2), din etapa a 4-a, golul cu numărul 100 in actuala ediţie a Ligii I. In această etapă s-au acordat 8 cartonaşe roşii, cele mai multe din acest campionat.


SPANIA. FC Sevilla a cucerit Supercupa Spaniei, după ce a invins in deplasare, cu 5-3, pe Real Madrid, in manşa a doua a finalei. Eroul meciului a fost Kanoute, autor a trei goluri in contul invingătorilor. Sevilla s-a impus şi in tur, cu 1-0.


PORTUGALIA. Fostul portar stelist Carlos Fernandes a redebutat la Boavista Porto, in meciul din deplasare cu Uniao Leiria, incheiat la egalitate, 0-0. Carlos a mai jucat la Boavista in perioada 2004-2006.


TURCIA. Zece suporteri ai echipei Galatasaray au fost răniţi la finalul meciului căştigat in deplasare in faţa lui Bursaspor, scor 1-0, după ce autocarele in care se aflau au fost atacate cu pietre de fanii gazdelor. Daniel Pancu a fost titular la Bursa, dar a părăsit terenul accidentat. Intr-un alt joc, Ankaragucu a dispus cu 3-2 de Denizlispor, primul gol al invingătorilor fiind marcat de Giani Kiriţă in minutul 5, din penalty.


UCRAINA. In etapa a 6-a a campionatului, Şahtior Doneţk, cu Răzvan Raţ integralist, a invins cu 3-2, in deplasare, pe Metalist Harkov, iar Dinamo Kiev, la care Tiberiu Ghioane a jucat din minutul 77, a dispus cu 7-3 de Karpati Lvov. In clasament conduce Dnepr Dnepropetrovsk, cu 18 puncte, urmată de Şahtior, cu 16 puncte.


TENIS. Roger Federer a căştigat cel de-al 50-lea titlu din carieră, in urma victoriei cu 6-1, 6-4 obţinută in faţa lui James Blake (SUA), in finala turneului de la Cincinnati. In vărstă de 26 de ani, elveţianul a participat in acest an la 11 turnee, din care a căştigat 4. El ocupă locul 9 in clasamentul celor mai titraţi jucători din istorie, fiind devansat de Ilie Năstase (57 de titluri).

×
Subiecte în articol: sport