x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Oct 2007   •   00:00

PANDURII - CFR CLUJ Â - Didi, golgeter şi inger păzitor

La capătul unui meci slab, CFR şi-a păstrat, totuşi, fotoliul de lider in Liga 1, graţie reuşitei golgeterului Didi. Meciul a fost unul extrem de dur, atacantul gorjenilor, Liviu Mihai, pierzăndu-şi cunoştinţa in minutul 20, după un duel cu stoperul portughez Cadu. In ambulanţă, jucătorul celor de la Pandurii şi-a revenit. In ultimele patru minute, din cauza eliminării portarului Stăncioiu şi a efectuării tuturor schimbărilor, poarta CFR-ului a fost apărată de atacantul Didi.Â

Â

UTA - CEAHLĂUL - Arădenii sunt in criză profundă

Nemţenii au reuşit să profite de criza profundă prin care trece echipa arădeană, smulgănd cele trei puncte in minutul 51, prin golul lui Mircea Oprea, care l-a invins pe Huţan cu un voleu de la circa 11 metri. In minutul 60, după un duel violent cu Golban, stoperul celor de la UTA, Alin Chiţa a fost transportat la spital. UTA a rămas in inferioritate numerică in minutul 85, cănd mijlocaşul Cristian Todea a fost eliminat.

Â

"U" CLUJ - POLI TIM. - "Şepcile roşii", la a 7-a infrăngere

Deşi au deschis scorul prin muntenegreanul Nemanja Jovanovici, clujenii au cedat finalmente in faţa echipei lui Duşan Uhrin jr. La inceputul partidei, cei aproximativ 1.000 de suporteri clujeni au părăsit peluza de pe Ion Moina, in semn de protest şi au afişat un banner cu mesajul: "Lăsăm loc victoriilor". In minutul 15, ei au revenit, dar pe toată durata reprizei secunde au cerut demisia conducerii executive

a clubului şi i-au injurat pe jucători.

Â

TENIS - Â Pavel, in semifinale la Mons

Tenismanul Andrei Pavel s-a calificat in semifinalele turneului challenger de la Mons (Belgia), dotat cu premii in valoare totală de 106.250 de euro. Pavel, cap de serie numărul 5, a trecut in sferturi, scor 7-6, 6-3, de belgianul Olivier Rochus, favoritul numărul 2. In semifinale, Pavel va intălni un alt belgian, Kristof Vliegen. Pentru accederea in penultimul act, Andrei Pavel şi-a asigurat un cec in valoare de 5.340 de euro şi 40 de punte ATP.

Â

RAPID - Nicolae Manea este director tehnic

Clubul giuleştean a anunţat ieri noua organigramă de conducere. Nicolae Manea (foto), care ocupa postul de secretar general, a devenit director tehnic, vechea sa funcţie urmănd a fi preluată de Cristian Costache. De asemenea, după promovarea lui Costache, director de comunicare va fi Răzvan Panaitescu. "Cel mai important este că Bergodi a fost unul dintre oamenii care au susţinut să vin in acest post. Nu va fi uşor nici la seniori, nici la centrul de copii şi juniori, unde va trebui reorganizat totul", a spus Manea.

Â

RUGBY - Marin Moţ, noul selecţioner

Tehnicianul Marin Moţ a fost numit in funcţia de selecţioner al reprezentativei de rugby a Romăniei, urmănd ca postul de director tehnic să fie ocupat de Mircea Paraschiv. Moţ va fi ajutat de secundul Alexandru Marin. Naţionala Romăniei nu a mai avut un antrenor romăn din noiembrie 2001, cănd Mircea Paraschiv a părăsit banca tehnică.

×
Subiecte în articol: sport