x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    30 Mar 2008   •   00:00

 

Rapid – Ceahlåul - Giuleştenii nu au depus armele

În faţa unor tribune goale, ca urmare a sancţiunilor dictate după incidentele de la derbiul cu Steaua, Rapid a dispus de Ceahlăul cu 5-1, punând capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive pe teren propriu. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 6, când Maghalaes a văzut cartonaşul roşu pentru o intrare tare la Boya. Graţie acestui succes, Rapid a urcat pe treapta a treia a podiumului campionatului.

 

Urziceni – Farul - Unirea, ţinută în şah pe teren propriu

Aflată în cursa pentru un loc în cupele europene, Unirea nu a obţinut decât o remiză, scor 0-0, cu Farul, echipă care încearcă să scape de retrogradare. În ultimul minut al prelungirilor, gazdele au cerut penalty la un presupus henţ în careu comis de Maxim, însă
arbitrul Teodor Crăciunescu nu a acordat nimic. “A fost 11 metri clar, dar îl cred pe arbitru că nu a văzut”, a declarat portarul gazdelor, Bogdan Stelea.

 

JUNIORI - Remiză cu Italia în preliminariile CE

Naţionala de juniori a României a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Italia în cea de-a doua etapă din grupa a 6-a preliminară a Campionatului European, care se desfăşoară în ţara noastră. În clasament conduce Spania cu 4 puncte, urmată de România şi de Italia – cu câte 2 puncte, şi de Austria – cu 1 punct. Mâine sunt programate ultimele jocuri: România – Austria şi Spania – Italia. Câştigătoarea grupei se califică la turneul final.

 

Bistriţa – Timişoara - Gloria a mai luat un punct

În urma unui meci slab, Gloria Bistriţa a remizat, scor 0-0, cu Poli Timişoara. Echipa lui Dusan Uhrin Jr se află la a treia partidă consecutivă fără victorie. După acest rezultat, Gloria se menţine pe locul 8 cu şanse infime pentru Cupa UEFA.

 

U CLUJ – OŢELUL - Au întors meciul în nouă oameni

Universitatea a părăsit ultima poziţie după cea de-a treia victorie din acest sezon, 2-1 cu Oţelul, într-un meci în care a fost condusă la pauză şi a avut doi jucători eliminaţi. “Am fost o echipă de proşti, cu mine în frunte. Să ai 1-0 şi doi oameni în plus şi să nu ştii să gestionezi acest avantaj mi se pare deplasat. Totuşi, Clujul a meritat victoria pentru modul în care a jucat în inferioritate”, a spus antrenorul oaspeţilor, Petre Grigoraş.

 

STRANIERI - Tiberiu Ghioane, încă trei ani la Kiev

Mijlocaşul Tiberiu Ghioane şi-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev până la 30 iunie 2011, a anunţat site-ul oficial al campioanei Ucrainei. “Forma sa excelentă l-a făcut pe antrenorul Iuri Semin să-l folosească în mod regulat de la preluarea echipei”, a notat sursa citată. Transferat la Kiev în 2001 de la Rapid, Ghioane a disputat aproape 200 de meciuri pentru Dinamo şi a marcat 20 de goluri.

 

HANDBAL - Naţionala feminină merge la Olimpiadă

Reprezentativa României a obţinut calificarea la JO de la Beijing, după ce a învins ieri, cu 31-29, echipa Ungariei, în ziua a doua a turneului preolimpic de la Bucureşti. Într-un alt meci, Japonia a întrecut Polonia cu 29-27. România a acumulat 4 puncte, Ungaria şi Japonia au câte 2 puncte, iar Polonia 0 puncte. Azi sunt programate meciurile Ungaria – Japonia (ora 15:00) şi România – Polonia (17:00, în direct la TVR 1). Primele două clasate merg la Beijing.

ITALIA - Mourinho negociază cu Inter Milano

Fostul antrenor al lui Chelsea, Jose Mourinho, se află în aceste zile la Milano, unde negociază un contract cu patronul lui Inter, Massimo Moratti. Inter este pregătită din 2004 de Roberto Mancini, al cărui contract expiră în 2012. La 11 martie, după eliminarea din Liga Campionilor, acesta declarase că va demisiona la finalul acestui sezon, dar apoi a revenit asupra deciziei. La Chelsea, Mourinho a câştigat două titluri şi o Cupă a Angliei.

×
Subiecte în articol: sport