x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    16 Apr 2008   •   00:00

UTA. Antrenorul interimar Roland Nagy nu va putea conta pe şapte jucători în partida de sîmbătă cu CFR Cluj. Bruno Simao şi Ioan Hora sînt suspendaţi, Edson şi Dorin Mihuţ acuză accidentări mai vechi, iar al&a

UTA. Antrenorul interimar Roland Nagy nu va putea conta pe şapte jucători în partida de sîmbătă cu CFR Cluj. Bruno Simao şi Ioan Hora sînt suspendaţi, Edson şi Dorin Mihuţ acuză accidentări mai vechi, iar alţi trei jucători, Pedro Oliveria, Amoreirinha şi Radu Mărginean, sînt împrumutaţi chiar de la CFR şi nu vor putea evolua împotriva formaţiei lui Ioan Andone. În schimb, vor reveni Florin Hidişan şi Dorel Zaharia, suspendaţi în etapa trecută.

 

“U” CRAIOVA. Atacantul camerunez Jeremie Njock a declarat că aşteaptă cu interes să revină în vară la echipa craioveană, cînd îi va expira împrumutul la formaţia Tubize, din liga a doua belgiană. “Abia aştept să revin. Urmăresc evoluţiile Universităţii. Am fost îngrijorat de startul slab din toamnă, însă acum este bine că au revenit la mijlocul clasamentului. Am aflat că au debutat foarte mulţi tineri, asta este bine”, a spus Njock, care adaugă că a evoluat în 19 partide în acest an pentru Tubize şi a marcat 11 goluri.

 

POLI TIMIŞOARA. Atacantul Gigel Bucur este refăcut total şi poate juca în partida cu Universitatea Craiova de duminică. “Sînt refăcut şi sper să pot juca un meci întreg. Îmi doresc mult să-l impresionez pe Piţurcă, ar fi o mare realizare să ajung la Campionatul European. Craiova e o echipă de tineri, imprevizibilă. Ne-au bătut de două ori şi cred că am învăţat ce trebuie din asta. Mai sînt cinci meciuri şi trebuie să cîştigăm cît mai multe. Nu ne uităm în josul clasamentului, ci doar în sus, acolo sînt adversarii noştri.”

 

RETRAGERE. Atacantul brazilian Romario de Souza Faria şi-a anunţat ieri retragerea din activitatea de fotbalist. “Îmi pare rău, dar timpul meu a trecut. Mă simt împlinit”, a spus Romario, ajuns la 42 de ani. Fotbalistul a înscris 71 de goluri în 85 de meciuri la naţionala Braziliei, alături de care a cîştigat titlul de campion mondial în 1994.

×
Subiecte în articol: sport