x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Iun 2008   •   00:00

Nicoleta Grasu, prima în lume la aruncarea discului
Cu prilejul Ligii 1 a Cupei Europei la atletism, care a avut loc la Istanbul, Nicoleta Grasu a cîştigat proba de aruncare a discului, cu 66,51 metri, cea mai bună performanţă mondială a anului. O altă victorie românească a fost obţinută de Liliana Popescu, în cursa de 800 m.Nicoleta Grasu, prima în lume la aruncarea discului
Cu prilejul Ligii 1 a Cupei Europei la atletism, care a avut loc la Istanbul, Nicoleta Grasu a cîştigat proba de aruncare a discului, cu 66,51 metri, cea mai bună performanţă mondială a anului. O altă victorie românească a fost obţinută de Liliana Popescu, în cursa de 800 m.

Mutu rămîne la Fiorentina
La o zi după ce presa italiană a scris că Adrian Mutu îşi va prelungi marţi contractul cu Fiorentina, antrenorul Cesare Prandelli a declarat şi el că atacantul va rămîne la gruparea toscană. “Sînt sigur că Mutu va juca la Fiorentina şi în sezonul viitor. Am citit declaraţiile lui şi nu am avut impresia că ar dori să plece. Cred că se va găsi o soluţie pozitivă atît pentru el, cît şi pentru club”, a spus Prandelli.

×
Subiecte în articol: sport