x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Iul 2008   •   00:00
Info

2 iulie 2008:Gruparea din Ştefan cel Mare l-a cedat sub formă de împrumut pe atacantul Liviu Ganea la CS Otopeni

FC UNIREA. Jucătorii Daniel Stan, Laszlo Balint şi Jacob Burns, grav accidentaţi, vor lipsi de pe gazon aproximativ trei luni. Stan, recent transferat de la Oţelul Galaţi, a fost operat pentru o leziune a cartilagiului de la genunchiul stîng suferită în cantonamentul de la Braşov, Balint s-a ales cu o entorsă la genunchi în amicalul cu Tavria Simferopol (scor 1-2), iar Burns a venit accidentat de la naţionala Australiei.


“U” CRAIOVA. Universitatea a încheiat stagiul de pregătire în Germania cu o victorie, 7-1 cu Turks Selection, din liga a treia olandeză. “Sînt mulţumit de cum s-a prezentat echipa atît în acest meci, cît şi în precedentul, chiar dacă am întîlnit adversari inferiori”, a spus antrenorul Nicolo Napoli.


TENIS. Perechea Elena Bogdan/ Bojana Jovanovski (România/ Serbia), favorita numărul 1, a învins cu 6-1, 7-5 cuplul Eidesgaard/ Piven (Danemarca/ Ucraina) şi s-a calificat în turul doi al probei de dublu junioare de la Wimbledon. La seniori, Federer a dispus cu 7-6, 6-2 6-4 de Lleyton Hewitt, iar Nadal l-a învins cu 6-3, 6-3, 6-1 pe Mihail Iujnîi.


DINAMO. Gruparea din Ştefan cel Mare l-a cedat sub formă de împrumut pe atacantul Liviu Ganea (foto) la CS Otopeni, echipă nou-promovată în Liga I. El este al cincilea dinamovist împrumutat la Otopeni, după Adrian Scarlatache, Nicolae Muşat, Hristu Chiacu şi Cornel Predescu.

 
HANDBAL. Echipa feminină Rulmentul Braşov va evolua în grupa a 3-a din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, alături de Ikast (Danemarca), Lublin (Polonia) şi o echipă calificată din turul 1. Meciurile se vor disputa în zilele de 3-5 octombrie, prima clasată urmînd să acceadă în grupele competiţiei, fază în care Oltchim este direct calificată. La masculin, Steaua va întîlni în primul tur pe HC Sasia (Belgia), la 6-7 septembrie (acasă) şi la 13-14 septembrie (deplasare).

×
Subiecte în articol: sport