x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Iul 2008   •   00:00
Info

3 iulie 2008:Potrivit cotidianului Daily Star, Roman Abramovici, patronul echipei Chelsea, este dispus să plătească 107 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la FC Liverpool pe atacantul Fernando Torres

OŢELUL. Mijlocaşul Romeo Stancu, al cărui contract cu Rapid a expirat la 30 iunie, a semnat o înţelegere pe trei ani cu Oţelul Galaţi. În ultimele şase luni petrecute în Giuleşti, fotbalistul de 30 de ani s-a pregătit cu echipa a doua, nefiind în atenţia tehnicienilor primei formaţii. Pe de altă parte, antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a anunţat că în cantonamentul din Austria sînt aşteptaţi israelienii Shlomi Arbeitman, Zeev Haimovich şi Omri Afek.

 
HANDBAL. Echipa masculină Steaua a fost invitată să participe în perioada 22-24 august la Cupa Campionilor, competiţie care va avea loc în Germania. Campioana României va evolua în grupa B, alături de Straslund (Germania), Amicitia Zürich (Elveţia) şi Lubin (Polonia). Din grupa A fac parte Magdeburg (Germania), Montpellier (Franţa), Savehof (Suedia) şi Astrahan (Rusia).


TENIS. Serena Williams (SUA) a învins-o cu 6-4, 6-0 pe Agnieszka Radwanska (Polonia) şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, unde o va întîlni pe Zheng Jie (China), care a dispus cu 6-2, 5-7, 6-1 de Nicole Vaidisova (Cehia). Cealaltă semifinală le va opune pe Venus Williams (SUA) şi pe Elena Dementieva (Rusia). Prima a întrecut-o cu 6-4, 6-3 pe Tamarine Tamasugarn (Thailanda), iar cea de-a doua a învins-o cu 6-1, 6-7, 6-3 pe Nadia Petrova (Rusia).


ANGLIA. Potrivit cotidianului Daily Star, Roman Abramovici, patronul echipei Chelsea, este dispus să plătească 107 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la FC Liverpool pe atacantul Fernando Torres (foto), autorul golului prin care Spania a învins cu 1-0 Germania în finala Euro 2008. Principalul obstacol în calea perfectării transferului este antrenorul lui Liverpool, Rafa Benitez, care nu concepe să se despartă de jucătorul său favorit. Torres, poreclit “El Nino”, ar putea fi însă tentat de salariul uriaş pe care îl promite Abramovici, adică 253.000 de euro pe săptămînă.

×
Subiecte în articol: sport