x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Iul 2008   •   00:00
Info

4 iulie 2008:Elveţianul Roger Federer s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după victoria cu 6-1, 7-5, 6-4 obţinută în faţa lui Mario Ancici

ECHIPA NAŢIONALĂ. Partida dintre reprezentativele României şi Lituaniei, care va avea loc la 6 septembrie, în preliminariile Cupei Mondiale, se va disputa pe Stadionul “Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, de la ora 21:00. De aici, echipa naţională va pleca în Insulele Feroe, unde, în ziua de 10 septembrie, va susţine al doilea joc din campania de calificare.

 
FRANŢA. În pofida eliminării Franţei de la EURO încă din faza grupelor, Consiliul Federaţiei Franceze de Fotbal l-a menţinut pe Raymond Domenech în funcţia de selecţioner pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010, cu amendamentul că vor fi redefinite modalităţile de exercitare a misiunii sale şi de gestionare a echipei naţionale.  În preliminariile CM, Franţa face parte din grupa a 7-a, alături de România.

 
VASLUI. Surse apropiate patronului echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, susţin că fostul dinamovist Claudiu Niculescu ar putea ajunge la gruparea moldoveană, care este dispusă să achite clauza de reziliere clubului MSV Duisburg. Porumboiu a infirmat că s-ar afla în negocieri cu jucătorul, dar a declarat că ar fi încîntat dacă acesta ar semna cu echipa sa. Pe de altă parte, Porumboiu a spus că transferul lui Mansour nu s-a realizat, deoarece senegalezul nu a fost dorit de antrenorul Viorel Hizo.


TENIS. Elveţianul Roger Federer (foto) s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după victoria cu 6-1, 7-5, 6-4 obţinută în faţa lui Mario Ancici (Croaţia). El îl va întîlni pe Marat Safin (Rusia), care a dispus cu 3-6, 7-5, 7-6, 6-3 de Feliciano Lopez (Spania). Rafael Nadal (Spania) a cîştigat cu 6-3, 6-2, 6-4 meciul cu Andy Murray (Marea Britanie) şi va juca împotriva învingătorului întîlnirii Arnaud Clement (Franţa) – Rainer Schuettler (Germania). La închiderea ediţiei, scorul acestei partide era egal, 2-2. La feminin, prima finalistă e Venus Williams (SUA), care a întrecut-o cu 6-1, 7-6 pe Elena Dementieva (Rusia).

×
Subiecte în articol: sport