x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Iul 2008   •   00:00
Info

5 iulie 2008:Roberto de Assis, impresarul şi fratele lui Ronaldinho, a declarat că este foarte probabil ca jucătorul lui FC Barcelona să plece la AC Milan

POLO. Echipa naţională de polo a României a debutat cu o înfrîngere la Campionatul European de la Malaga (Spania), 6-10 (1-3,3-3, 2-3, 0-1) în faţa Macedoniei. Marcatorii echipei noastre au fost Negrean (2), Dunca, Iosep, R. Georgescu şi Edi Andrei, de la macedoneni remarcîndu-se Milici cu 6 reuşite. România, care face parte din Grupa B, va mai juca azi cu Italia (ora 18:00), mîine cu Serbia (11:00), luni cu Germania (9:30) şi marţi cu Rusia (12:30). Din grupă se califică mai departe primele trei clasate.


ITALIA. Roberto de Assis, impresarul şi fratele lui Ronaldinho (foto), a declarat că este foarte probabil ca jucătorul lui FC Barcelona să plece la AC Milan. “Totul este pregătit pentru transfer. Este 90% şi ne îndreptăm în această direcţie. Este exclus un transfer în SUA”, a spus Roberto de Assis. Noul antrenor al catalanilor, Josep Guardiola, a anunţat că nu va conta pe Deco, Ronaldinho şi Eto’o în sezonul viitor, primul transferîndu-se deja la Chelsea.


STRANIERI. Mijlocaşul Adrian Piţ şi-a prelungit contractul cu AS Roma pentru încă două sezoane, dar ar putea fi cedat sub formă de împrumut la o altă echipă. Piţ, în vîrstă de 24 de ani, a fost achiziţionat la începutul sezonului trecut de la Bellinzona, dar pînă acum a evoluat într-o singură partidă pentru Roma, în Cupa Italiei.


ARBITRI. Trei arbitri români, Ovidiu Haţegan, Augustus Constantin şi Cristian Balaj, vor oficia la meciuri din tururile preliminare ale cupelor europene. Haţegan va conduce la 17 iulie partida FK Pelister (Macedonia) – Apoel FC (Cipru) din Cupa UEFA. Constantin va arbitra la 31 iulie meciul Manchester City (Anglia) – Streymur (Insulele Feroe) din Cupa UEFA. Balaj va conduce la 5 sau la 6 august partida Dinamo Tbilisi (Georgia) / NS Runavik (Insulele Feroe) – Panathinaikos Atena (Grecia) din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport