x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Iul 2008   •   00:00
Info

6 iulie 2008:Manchester United cere 100 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

ITALIA: Mutu, căpitan în Liga Campionilor
Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, l-a desemnat pe Adrian Mutu căpitan al echipei pentru meciurile din Liga Campionilor, în timp ce la jocurile din Serie A banderola va fi purtată de Riccardo Montolivo. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, acordarea banderolei este un mod de a-l premia pe Mutu pentru decizia de a rămîne la Fiorentina. Soluţia cu doi căpitani este agreată atît de jucători, cît şi de conducerea clubului. 

 
SPANIA: Ronaldo, 100 de milioane de euro
Manchester United cere 100 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo (foto mijloc) la Real Madrid, în timp ce campioana Spaniei oferă doar 85 de milioane de euro, notează cotidianul Marca. Preşedintele lui Real, Ramon Calderon, şi directorul general al lui Manchester, David Gill, se vor întîlni luni, la Nyon, cu prilejul unei reuniuni a asociaţiei cluburilor europene, unde vor discuta despre un posibil transfer.


TURCIA: Aragones, doi ani la Fenerbahce
Fostul selecţioner al Spaniei, Luis Aragones, a fost prezentat ieri ca noul antrenor al echipei turce Fenerbahce Istanbul, pe care o va pregăti în următorii doi ani. Tehnicianul în vîrstă de 70 de ani, care a cîştigat recent titlul european cu naţionala iberică, va fi succesorul brazilianului Zico, care în acest an a dus-o pe Fenerbahce pînă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dar a pierdut titlul naţional în faţa lui Galatasaray.


HANDBAL: Herbert Muller vine la Braşov
Conform presei germane, Herbert Muller va fi noul antrenor al echipei feminine Rulmentul Braşov, care s-a despărţit recent de Mariana Târcă. Originar din Timişoara, acesta va veni la Braşov împreună cu soţia şi cu fiica sa. Tehnicianul, care a cîştigat în acest an titlul în Germania cu FC Nurnberg, a fost ofertat şi de Oltchim, dar a declinat propunerea. “Oferta Braşovului este foarte bună şi complexă”, a declarat Muller pentru Nurnberger Zeitung.


WIMBLEDON:Federer şi Nadal joacă finala
Elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal (foto) se vor întîlni pentru a treia oară consecutiv în finala turneului de la Wimbledon. În semifinale, Nadal l-a învins cu 6-1, 7-6, 6-4 pe Rainer Schuettler (Germania), iar Federer a dispus cu 6-3, 7-6, 6-4 de Marat Safin (Rusia). Federer vizează a şasea victorie pe iarba londoneză, care l-ar apropia la un singur titlu de recordul americanului Pete Sampras.


ÎNOT: Phelps, record după record
Michael Phelps a stabilit un nou record mondial în proba de 200 metri mixt, cu timpul de 1:54,80, cu prilejul selecţiilor americane pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, care se desfăşoară la Omaha. Acesta este al doilea record al lumii realizat de Phelps la acest concurs, după cel de la 400 metri mixt. La 200 metri spate, Aaron Peirsol şi-a egalat propriul record mondial, fiind cronometrat în 1:54,32.

×
Subiecte în articol: sport