x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Iul 2008   •   00:00

7 iulie 2008:Clubul Internazionale Milano, la care este legitimat Cristi Chivu, a publicat ieri pe site-ul oficial un mesaj de felicitare pentru Adelina Elisei şi căpitanul echipei naţionale a României, care s-au căsătorit religios ieri la Palatul Ştirbei

TENIS. Surorile Williams, Venus şi Serena, au cîştigat sîmbătă proba de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Şlem al anului, după ce au învins în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, perechea formată din Lisa Raymond (SUA) şi Samantha Stosur (Australia). Tot sîmbătă, Venus a triumfat şi la simplu, după ce a învins-o în finală tocmai pe sora sa, Serena.

 
TURCIA. Preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal, Hasan Dogan, a decedat sîmbătă din cauza unei crize cardiace suferite în timp ce se afla în vacanţă la Bodrum. În momentul în care i s-a făcut rău, Dogan (52 de ani) lua masa cu selecţionerul Fatih Terim. Dogan a fost imediat spitalizat, însă eforturile medicilor au fost zadarnice.


ITALIA. Clubul Internazionale Milano, la care este legitimat Cristi Chivu, a publicat ieri pe site-ul oficial un mesaj de felicitare pentru Adelina Elisei şi căpitanul echipei naţionale a României, care s-au căsătorit religios ieri la Palatul Ştirbei. “Bravo, Cristian, ai cîştigat şi această partidă”, notează în final site-ul oficial al campioanei en-titre a Italiei.

 
POLO. După înfrîngerile suferite în primele două meciuri disputate în cadrul grupei B a Campionatului European de la Malaga (Spania), reprezentativa României a terminat ieri la egalitate, scor 6-6 (1-2, 2-1, 2-2, 1-1), cu echipa Serbiei. Golurile echipei României au fost marcate de C. Radu – 3 goluri, Al. Ghiban, M. Alexandru şi K. Kalman, cîte unul. Echipa pregătită de Cornel Rusu va juca azi cu Germania (ora 9:30), iar în ultima partidă a grupei va întîlni Rusia (marţi, ora 12:30).


GIMNASTICĂ. Componenta naţionalei feminine a României Steliana Nistor a promovat examenul de Bacalaureat cu media generală 8,95. Vicecampioana mondială a obţinut nota maximă, 10, la trei probe: cele orale de Limba şi literatura română şi Limba şi literatura modernă (engleza) şi la măiestrie sportivă.

×
Subiecte în articol: sport