x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Aug 2008   •   00:00

Suporterii acuză, Mititelu se explică
După ce Universitatea a decis să nu-şi recunoască propria galerie la meciul de mîine cu Dinamo, urmînd ca suporterii olteni să nu aibă acces în “Groapă”, patronul Adrian Mititelu a explicat: “Există un grup de 30-40 de persoane care instigă mereu la violenţă. Dacă am fi acceptat ca unii aşa-zişi suporteri să fie prezenţi sub oblăduirea noastră, existau şanse foarte mari ca următoarele trei meciuri de acasă să le disputăm iar cu porţile închise”.



Suporterii acuză, Mititelu se explică
După ce Universitatea a decis să nu-şi recunoască propria galerie la meciul de mîine cu Dinamo, urmînd ca suporterii olteni să nu aibă acces în “Groapă”, patronul Adrian Mititelu a explicat: “Există un grup de 30-40 de persoane care instigă mereu la violenţă. Dacă am fi acceptat ca unii aşa-zişi suporteri să fie prezenţi sub oblăduirea noastră, existau şanse foarte mari ca următoarele trei meciuri de acasă să le disputăm iar cu porţile închise”. (Mario Morcov)

Ion Marin: “Cei de la Iaşi cerşesc milă”
Antrenorul Farului, Ion Marin, a spus ieri legat de cazul “Nocturna” că, prin declaraţiile pe care le fac, oficialii Politehnicii Iaşi se învinovăţesc singuri: “Să se retragă cît mai repede din campionat, să nu ne mai ameninţe atît! Ei nu fac altceva decît să cerşească milă”.

×
Subiecte în articol: sport