x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Aug 2008   •   00:00

Dinamo, un nume mic pentru olandezi
Mario Been, antrenorul echipei olandeze NEC Nijmegen, a declarat că nu ştie multe lucruri despre Dinamo, adversara din primul tur al Cupei UEFA. “Cu tot respectul, Dinamo este cel mai mic dintre adversarii pe care îi puteam întîlni. Nu ştiu mai nimic despre Dinamo, o spun sincer, dar vom aduna toate informaţiile despre această echipă deloc de neglijat. Oricum nu o vom subestima, am văzut că participă an de an în cupele europene”, a spus Been.Dinamo, un nume mic pentru olandezi
Mario Been, antrenorul echipei olandeze NEC Nijmegen, a declarat că nu ştie multe lucruri despre Dinamo, adversara din primul tur al Cupei UEFA. “Cu tot respectul, Dinamo este cel mai mic dintre adversarii pe care îi puteam întîlni. Nu ştiu mai nimic despre Dinamo, o spun sincer, dar vom aduna toate informaţiile despre această echipă deloc de neglijat. Oricum nu o vom subestima, am văzut că participă an de an în cupele europene”, a spus Been.

Mircea Sandu: “Îmi doresc măcar trei echipe în grupele UEFA”

Preşedintele FRF a declarat ieri că nu toate echipele româneşti au avut noroc la tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa UEFA. “Eu mizez pe toate cele cinci echipe, fiecare are şansa ei, însă ar fi bine ca măcar trei dintre ele să reuşească să ajungă în grupe”, a spus Mircea Sandu.

×
Subiecte în articol: sport