x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Sep 2008   •   00:00

3 septembrie 2008



Coman a fost inclus pe lista UEFA
În perspectica debutului în Cupa UEFA, antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, a definitivat lista cu cei 25 de jucători, care îl include şi pe portarul Dani Coman. Acesta nu a evoluat deloc în acest sezon pentru giuleşteni, motivul fiind refuzul de prelungire a contractului. "Dacă nu mi s-a dat voie să plec, asta este. Sînt sub contract cu Rapid şi, dacă voi fi folosit, voi da totul pe teren", a declarat internaţionalul vişiniilor.

Porumboiu a depus memoriu împotriva lui Mircea Rednic
Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu (foto), îl va chema pe tehnicianul dinamovist Mircea Rednic la Comisia de Disciplină, după ce acesta a spus că arbitrajul este condus de la Vaslui. "Trebuie să explice ce a spus în legătură cu arbitrajul. Avocaţii mei au depus memoriu".

STEAUA. Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a afirmat că jucătorii Cosmin Vîtcă, Ionuţ Rada, Adrian Neaga, Răzvan Ochiroşii, Abel Moreno şi Ricardo Pedriel nu figurează pe lista trimisă la UEFA pentru meciurile din grupele Ligii Campionilor. Pe lista de 22 de jucători nu se află nici Andrei Ionescu, însă apar George Ogăraru, Antonio Semedo, Mihăiţă0020Pleşan şi Pantelis Kapetanos.

RAPID. Directorul general adjunct al giuleştenilor, Grigore Sichitiu, a declarat că Rapid negociază transferul fundaşului nigerian Olubazo Adefemi, ultima dată jucător la gruparea israeliană Hapoel Dnei Lod. "Încă nu e nimic sigur, sîntem în negocieri. El este jucător liber şi îl putem achiziţiona oricînd", a spus Sichitiu. Adefemi (23 de ani) a fost prezent cu naţionala Nigeriei la JO de la Beijing.

DINAMO. Cristi Borcea a declarat că s-a împăcat cu Mircea Rednic, după scandalul SMS-urilor, şi nu se mai ia în discuţie o eventuală plecare a tehnicianului. "Am lămurit totul cu Rednic. Poate a greşit cu mesajul, dar nu se pune problema să plece în următorii doi ani de la Dinamo. I-am zis că dacă vrea să plece, să vină cu milionul", a spus Borcea. În cazul în care dinamoviştii vor vrea să se despartă de Rednic, trebuie să îi plătească o clauză de un milion de euro, stipulată în contract. Este însă valabilă şi reciproca, dacă Rednic demisionează, trebuie să achite aceeaşi sumă.

ARBITRI. Arbitrii şi arbitrii asistenţi din lotul A vor susţine astăzi o testare fizică şi una teoretică, CCA urmînd să analizeze şi arbitrajele din primele şase etape ale Ligii I. Testele fizice vor avea loc pe terenul de atletism de lîngă Institutul Naţional de Medicină Sportivă, cu începere de la ora 9:00 şi vor fi urmate de un examen teoretic cu subiecte exclusiv din ROAF, la Casa Fotbalului. Tot acolo va avea loc şi analiza arbitrajelor din primele şase etape ale Ligii I, efectuată pe baza rapoartelor de observare şi a imaginilor video.

×
Subiecte în articol: sport