x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Sep 2008   •   00:00
Info

5 septembrie 2008:Jucătorii campioanei CFR Cluj au participat miercuri şi joi la o sesiune de teste fizice coordonate de doi specialişti italieni, în vederea stabilirii formei şi potenţialului sportivilor.

DOPAJ. Medaliaţii cu argint şi bronz în proba masculină de aruncarea ciocanului din cadrul JO de la Beijing, bieloruşii Vadim Deviatkovski şi Ivan Tihon, au fost depistaţi pozitiv la testosteron. Potrivit agenţiei ruse Allsport, care citează “o sursă apropiată de Agenţia Mondială Antidoping”, în eşantioanele A furnizate de cei doi atleţi după finala concursului olimpic au fost depistate urme de testosteron. Deviatovski, 31 de ani, care a mai fost suspendat doi ani în urma unui control pozitiv, riscă acum excluderea pe viaţă. Belarus a ocupat locul 16 în clasamentul pe medalii al JO 2008, cu 19 medalii (patru de aur, cinci de argint şi zece de bronz), fiind urmată de România, cu opt medalii (patru de aur, una de argint şi trei de bronz).

 
TESTE. Jucătorii campioanei CFR Cluj au participat miercuri şi joi la o sesiune de teste fizice coordonate de doi specialişti italieni, în vederea stabilirii formei şi potenţialului sportivilor. Concluziile trase în urma acestor proceduri îl vor ajuta pe antrenorul principal Maurizio Trombetta (foto) să cunoască în detaliu fiecare jucător. Potrivit site-ului clubului, cei doi specialişti, Cristian Ognach şi Stephano Poser, s-au declarat plăcut impresionaţi de condiţia fizică a componenţilor lotului.

 
ÎNFRUMUSEŢARE.
Jucătorii echipei Jiul Petroşani frecventează saloanele de înfrumuseţare, unde sînt epilaţi, li se fac manichiura, pedichiura şi şuviţe la păr. “Da, eu unul merg des la astfel de saloane. Îmi place să fiu îngrijit, chiar dacă sînt portar. Contează mult să te pui în valoare şi din punct de vedere estetic”, a declarat goalkeeperul Jiului, Daniel Zdrîncă. Antrenorul Puiu Antohi afirmă că nu are nimic împotriva acestor practici şi că îi judecă pe fotbalişti în funcţie de evoluţiile din teren.

 
PARIU. Dacă nu ajunge preşedintele SUA, Barak Obama poate deveni antrenor la West Ham United. Cel puţin un suporter al “ciocănarilor” crede că senatorul american este omul potrivit pentru acest post. Potrivit AP, un om de afaceri londonez a mizat 10 lire sterline pe faptul că Obama va deveni tehnician la West Ham, cota fiind de 10.000-1, ceea ce însemnă că, dacă acest lucru chiar s-ar întîmpla, englezul va fi mai bogat cu 100.000 de lire sterline. Barak Obama s-a declarat fan al echipei West Ham United, după o vizită în Marea Britanie, în urmă cu cinci ani.  

×
Subiecte în articol: sport