x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Sep 2008   •   00:00

7 septembrie 2008:Noul antrenor al echipei, Maurizio Trombetta, s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi la antrenamente şi este de părere că aceştia au nevoie doar de rezultate bune pentru a-şi reveni.

CFR CLUJ: Trombetta nu vrea psiholog

Noul antrenor al echipei, Maurizio Trombetta, s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi la antrenamente şi este de părere că aceştia au nevoie doar de rezultate bune pentru a-şi reveni. “Echipa lucrează bine, am făcut teste fizice şi mă bucur de prestaţia jucătorilor. Relaţia dintre mine şi ei e aceeaşi, s-a schimbat doar rolul. Jucătorii au nevoie de rezultate, nu de psiholog”, a declarat Trombetta.

 

DINAMO:Victorie în amicalul cu Chimia Brazi

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa echipei din Liga a III-a, Chimia Brazi, într-un meci amical disputat vineri la baza de pregătire de la Săftica. Elevii lui Mircea Rednic au preluat conducerea încă din minutul 9, în urma unui autogol al oaspeţilor, dar scorul la pauză a fost egal, 1-1. În repriza secundă, Dinamo a mai punctat de două ori, prin atacantul Ionel Dănciulescu.

 

POLI IAŞI: A revenit Alejandro Gavatorta

Fotbalistul argentinian Alejandro Gavatorta a semnat ieri un contract pe doi ani cu formaţia ieşeană, unde revine după un sezon petrecut la FC Thun. “Am venit cu sufletul deschis la Politehnica, pentru că m-am simţit foarte bine în cele două sezoane petrecute aici”, a spus Gavatorta la prezentare. Argentinianul a revenit la Poli Iaşi din postura de jucător liber de contract.

 

COSR: Campionii olimpici, premiaţi de Niro

În prezenţa preşedintelui Octavian Morariu, partenerul oficial al COSR, Niro Investment Group, a premiat sportivii români medaliaţi la Olimpiada de la Beijing. Astfel, pentru medaliile de aur s-au acordat cecuri de 10.000 de euro, 5.000 de euro au primit sportivii medaliaţi cu argint, în timp ce bronzul a fost recompensat cu 3.000 de euro. În total, pe lîngă amintitele premieri, firma Niro mai sponsorizează discipline precum volei, handbal, ciclism sau rugby.

 

HANDBAL: Steaua, deja în grupele Ligii

Urmînd exemplul colegilor de la fotbal, şi handbaliştii Stelei au ajuns în grupele Ligii Campionilor, după o dublă manşă preliminară fără emoţii în faţa belgienilor de la KV Sasja. Ambele partide s-au desfăşurat la Buzău, “roş-albaştrii” cîştigînd-o pe prima cu scorul de 38-25, principalii marcatori fiind Şania, şapte reuşite, şi Georgescu, şase goluri.

 

TENIS: Nume mari la Open România

Ieri au început calificările la a 13-a ediţia a turneului BCR Open România, iar de mîine se va trece la partidele din primul tur al tabloului principal. “Sînt nume importante, fiind prezenţi patru din primii 20 de jucători ai clasamentului ATP. Este vorba despre Tsonga, Gasquet, Almagro şi Simon, cărora li se adaugă veteranul Carlos Moya, letonul Gulbis şi, posibil Igor Andreev”, a declarat unul dintre organizatori, Bogdan Enoiu.

×
Subiecte în articol: sport