x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Sep 2008   •   00:00

STEAUA. Petre Marin şi-a pus o dorinţă de ziua lui: vrea să cîştige al treilea titlu din carieră cu formaţia din Ghencea. “De ziua mea, îmi doresc să fiu sănătos şi să fiu ferit de accidentări.



STEAUA. Petre Marin şi-a pus o dorinţă de ziua lui: vrea să cîştige al treilea titlu din carieră cu formaţia din Ghencea. “De ziua mea, îmi doresc să fiu sănătos şi să fiu ferit de accidentări. Vreau ca Steaua să aibă un parcurs cît mai lung în această ediţie a Ligii Campionilor şi, bineînţeles, mi-aş dori ca la sfîrşitul sezonului să devin campion cu Steaua”, a spus fundaşul ieri, la împlinirea a 35 de ani. Născut la 8 septembrie 1973, Petre Marin este cel mai vîrstnic jucător din lotul Stelei.

DINAMO. Spartak Moscova este gata să ofere un milion de euro pentru Florin Bratu. Echipa rusă, pe la care au mai trecut Tamaş, Iencsi şi Şoavă, ar dori să obţină semnătura dinamovistului încă de pe acum, pentru a fi siguri de transfer în perioada de mini-mercato din iarnă.

RAPID. Adefemi Olubayo, nigerianul care a semnat sîmbătă cu Rapid, ar putea să rateze totuşi transferul în Giuleşti. Un club din Nigeria susţine că l-a avut pe jucător împrumutat la Hapoel Dnei Lod (liga a doua israeliană) şi ameninţă că nu-i eliberează “cartea verde” decît în schimbul a 300.000 de euro. Adefemi a fost cerut de Peseiro şi a semnat cu Rapid pe patru sezoane.

TENIS. Serena Williams a cîştigat pentru a treia oară în carieră US Open, învingînd-o în finală, cu 6-4, 7-5, pe Jelena Jankovic (Serbia), a doua favorită a competiţiei. În vîrstă de 26 ani, Serena Williams s-a mai impus la US Open în 1999 şi 2002. Jucătoarea americană a încasat 1,5 milioane dolari şi a redevenit lideră WTA. În finala masculină s-au întîlnit azi-noapte britanicul Andy Murray şi elveţianul Roger Federer.

Lobonţ: “Nu avem scuze!”
Implicat în incidentul cu jurnaliştii dinaintea meciului cu Lituania petrecut în Grădina Botanică din Cluj, Bogdan Lobonţ a spus pe site-ul personal: “Am început cu un eşec usturător şi chiar nu avem nici o scuză. De fapt, nici nu încercăm să ne găsim. Acum trebuie să ne îndreptăm atenţia către partida cu Feroe, pe care trebuie să o cîştigăm. Iar dacă învingem şi Franţa, atunci lucrurile vor intra pe un făgaş normal”.

Hagi, Popescu şi Hristo Stoicikov vor juca la Cupa Gillette
În perioada 13-14 septembrie, pe Stadionul Arcul de Triumf, va avea loc Cupa Balcanică Gillette a tinerelor talente, la care vor participa România, Bulgaria, Serbia şi Bosnia-Herţegovina. Invitaţi de onoare vor fi Hristo Stoicikov, Gică Hagi, Gică Popescu şi Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: sport