x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Sep 2008   •   00:00
Info

30 septembrie 2008:Internaţionalul român Cristi Chivu (stânga, în duel cu Gattuso) a fost integralist pentru Inter în eşecul din eternul "Derby della Madonnina", scor 0-1, cu AC Milan.




URZICENI: 5.500 de bilete gratuite
Conducerea Unirii a decis să ofere 5.500 de bilete gratuite la partida retur din turul 3 preliminar al Cupei UEFA, cu SV Hamburg, care se va desfăşura joi pe
Stadionul "Tineretului". Tichetele vor fi distribuite astăzi şi mâine, între orele 10:00 şi 18:00, la casele de bilete ale arenei din Urziceni. Conform protocolului încheiat între cele două cluburi, fanii lui Hamburg vor primi 200 de bilete.


DINAMO: Rednic a spionat
Antrenorul "câinilor", Mircea Rednic, s-a aflat duminică după-amiază în tribunele Stadionului "Goffert", din Nijmegen, urmărind partida dintre NEC şi Heracles, scor 1-1. "Au jucat foarte bine până la deschiderea scorului, după care s-au retras, mai ales că au rămas şi cu un om mai puţin. Cu mare atenţie, la Bucureşti ne putem califica. Vor conta şi cele două zile în plus de odihnă ale băieţilor mei", a declarat tehnicianul.


OTOPENI: Premierele echipei
Formaţia pregătită de Marian Bucurescu a reuşit prima ei victorie în Liga 1, după 2-0 cu Gaz Metan Mediaş, prin reuşitele lui Nuno Diogo şi Scarlatache, ambii aflaţi la primele goluri pe prima scenă. "Sunt fericit că am legat punctul de la Târgu-Jiu cu această victorie, istorică pentru Otopeni. S-a depăşit un prag psihologic şi sper ca jucătorii să fi prins încredere. Acum nu mă gândesc decât să nu ne facem de râs etapa viitoare, cu Steaua", a precizat Bucurescu.


ITALIA: Eşec pentru Chivu
Internaţionalul român Cristi Chivu (stânga, în duel cu Gattuso) a fost integralist pentru Inter în eşecul din eternul "Derby della Madonnina", scor 0-1, cu AC Milan. Unicul gol al "Diavolilor" a fost realizat de brazilianul Ronaldinho (’45), cu capul, aflat la prima reuşită pentru trupa lui Ancelotti după transferul
de la Barcelona. După cinci etape din Serie A, Inter ocupă locul 4, cu 10 puncte, Milan este pe 6, cu 9 puncte, în timp ce podiumul este unul inedit: 1.Lazio Roma, 2.Napoli, 3.Udinese.

×
Subiecte în articol: sport