x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Oct 2008   •   00:00

4 octombrie 2008:ARGEŞ – CRAIOVA 1-1 -  Cele două echipe au terminat la egalitate un meci tensionat, în finalul căruia arbitrul Aurelian Bogaciu a eliminat nu mai puţin de trei jucători.



ARGEŞ – CRAIOVA 1-1
Cele două echipe au terminat la egalitate un meci tensionat, în finalul căruia arbitrul Aurelian Bogaciu a eliminat nu mai puţin de trei jucători. Gazdele au deschis scorul dintr-un penalty transformat de Tameş ('36), egalarea fiind adusă de Costea ('66). În minutul 82, Voiculeţ a avut o intrare tare prin alunecare la Bornescu, portarul oltenilor şi-a pierdut cumpătul şi l-a luat de gât pe piteştean, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu. În urma învălmăşelii create, Bogaciu i-a mai trimis la cabine pe Bălaşa, de la gazde, şi pe Baird, de la oaspeţi.

MEDIAŞ – BUZĂU 2-0

Într-un meci al suferinţei, medieşenii s-au impus lejer, lăsând Gloria cu doar un punct după 10 etape, o situaţie mai mult decât dificilă penru trupa pregătită de portughezul Alvaro Magalhaes. Reuşitele gazdelor au aparţinut lui Ciprian Prodan (’3) şi Curtean (’31). "Am avut nevoie de aceste trei puncte într-un meci cu o contracandidată la retrogradare. A contat mult că am marcat repede. Suntem oarecum în grafic, însă trebuie să învăţăm să luăm puncte şi din deplasare. Etapa viitoare vom evolua în Giuleşti, însă vom încerca să luăm puncte. Dar acum suntem bucuroşi", a declarat antrenorul Gazului, Cristi Pusztai.

ANTRENORI
După 2-2 în deplasare, campioana Belgiei, Standard Liege, antrenată de Ladislau Bölöni, a învins pe Everton cu 2-1 pe teren propriu şi s-a calificat în grupele Cupei UEFA. "Cred că am câştigat cel mai important meci al sezonului. Sunt foarte fericit. Ar fi fost o mare dezamăgire dacă se rata această calificare, mai ales după ce am pierdut nemeritat un loc în grupele Ligii Campionilor, în urma meciurilor cu Liverpool. Consider că am fost echipa mai bună", a declarat tehnicianul român.

STEAUA
Noul selecţioner al naţionalei Columbiei, Eduardo Lara, i-a convocat pe steliştii Dayro Moreno şi Juan Carlos Toja pentru partidele cu Paraguay şi Brazilia, din preliminariile CM din 2010. Partidele se vor disputa la Bogota, pe 11 octombrie, respectiv Rio de Janeiro, patru zile mai târziu. În schimb, titular în mandatul fostului antrenor, Robinson Zapata va rămâne la dispoziţia lui Marius Lăcătuş, Lara preferând să-l readucă la naţională pe Calero în locul portarului roş-albaştrilor.

PSV EINDHOVEN
Delegaţia campioanei Olandei, PSV Eindhoven, a trecut prin mari emoţii la întoarcerea de la Liverpool, după partida din Liga Campionilor disputată miercuri. Aeronava Boeing 737-800, aparţinând companiei Transavia, a fost lovită de un fulger cu puţin timp înainte de aterizare. Conform site-ului grupării olandeze, piloţii au reuşit să controleze situaţia, avionul ajungând la sol fără să se înregistreze vreo victimă sau pagube importante.

×
Subiecte în articol: sport