x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Oct 2008   •   00:00

5 octombrie 2008:La primul său meci oficial în Ghencea, CS Otopeni a plecat cu un punct şi doar câteva secunde i-au lipsit să furnizeze cea mai mare surpriză de până acum în Liga 1.



STEAUA–OTOPENI 1-1: Remiză smulsă în prelungiri
La primul său meci oficial în Ghencea, CS Otopeni a plecat cu un punct şi doar câteva secunde i-au lipsit să furnizeze cea mai mare surpriză de până acum în Liga 1. Oaspeţii au deschis scorul prin Vali Negru (’87), pentru ca în prelungiri Kapetanos (’90+3) să evite prima înfrângere a Stelei pe teren propriu în era Lăcătuş. Prezent la stadion, Victor Piţurcă a anunţat că Bănel Nicoliţă, accidentat, va rata meciul cu Franţa, în locul său fiind chemat Florentin Petre.

MEDIAŞ – BUZÅU    2-0: Filmul s-a rupt  în minutul trei

Deşi Gloria Buzău a rămas cu un singur punct după zece etape, antrenorul Alvaro Magalhaes încă mai crede în şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare. "Am primit un gol rapid, în minutul trei, şi de acolo s-a rupt meciul. Gaz Metan are o echipă foarte bună, solidă, cu mulţi jucători valoroşi. Noi suntem o echipă tânără şi lipsită de experienţă, însă sperăm să scăpăm de retrogradare", a declarat tehnicianul portughez.

ARGEŞ – CRAIOVA 1-1: Mititelu acuză brigada de arbitri
Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a declarat după remiza de la Piteşti că arbitrii de la acest meci au fost delegaţi ca să "execute" formaţia craioveană. "Bornescu a fost anunţat înainte de joc că va primi cartonaşul roşu. O să-i arăt caseta lui Mircea Sandu şi, dacă nu mă ascultă, o să merg în faţa sediului FIFA, la UEFA, să stau acolo două săptămâni cu pancarta de gât", a afirmat Adrian Mititelu.

JUSTIŢIE: Cosmin Contra, cercetat penal
Internaţionalul Cosmin Contra ar putea fi cercetat de procurori pentru că ar fi indus în eroare anchetatorii în timpul cercetării penale din dosarul transferurilor de jucători. La 22 mai, Contra declarase că orice sumă care depăşea plafonul de 800.000 de dolari, sumă stabilită pentru transferul de la Dinamo la Alaves, urma să ajungă în contul său, ceea ce încalcă dispoziţiile FIFA şi deciziile Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF.

HANDBAL:Rulmentul Braşov,victorioasă la Ikast
Echipa feminină Rulmentul Braşov a debutat cu dreptul în grupa a 3-a de calificare a Ligii Campionilor, învingând cu 30-21 pe SKP Bratislava (Slovacia). Turneul are loc la Ikast (Danemarca), prima clasată urmând să acceadă în faza superioară a competiţiei. Braşovencele au jucat aseară cu SAFO Lublin (Polonia), iar astăzi întâlnesc echipa gazdă, Ikast Brande. Tot azi e programat şi meciul Dunărea Brăila – HCM Baia Mare, din turul doi al Cupei EHF.

TENIS: Olaru, învingătoare la Taşkent
Jucătoarea Raluca Olaru a câştigat proba de dublu din cadrul turneului de 145.000 de dolari de la Taşkent. În finală, Olaru şi partenera sa, ucraineanca Olga Savciuk, au învins cu 5-7, 7-5, 10-7 perechea Nina Braticikova/ Kathrin Woerle (Rusia/ Germania). La simplu, Sorana Cârstea s-a calificat în finală, după ce a eliminat-o pe Magdalena Rybarikova (Belarus), care a abandonat la scorul de 6-3 pentru româncă.

POLONIA: Guvernul nu se sperie de FIFA
Ameninţată cu excluderea din preliminariile Cupei Mondiale, dacă vechea conducere a federaţiei, suspendată la începutul săptămânii, nu va fi repusă în drepturi. Polonia nu pare dispusă să se supună presiunilor FIFA. Ministrul Sporturilor, care a susţinut suspendarea, este sprijinit de premierul Donald Tusk, iar Robert Zawlocki, administratorul legal numit în locul fostului preşedinte, refuză să demisioneze. Ultimatumul FIFA expiră la 6 octombrie.

×
Subiecte în articol: sport