x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Aug 2006   •   00:00
CICLISM. David Witt, tatal vitreg al sotiei rutierului american Floyd Landis, castigator al Turului Frantei in acest an, s-a sinucis prin impuscare, la San Diego. Socrul lui Landis a fost gasit fara viata in masina sa, aflata intr-o parcare. Un prieten apropiat al familiei a declarat ca desi Witt a fost afectat de acuzatiile de dopaj formulate la adresa rutierului, moartea sa nu este legata direct de acest lucru. David Witt (57 de ani), amator de ciclism, l-a cunoscut pe Landis in 1998, cei doi impartind un apartament, la un moment dat, in San Diego. Witt a fost cel care i-a prezentat-o pe fiica sa vitrega, Amber, care a devenit sotia lui Landis.

RALIU. Duminica incepe la Satu-Mare a VI-a editie a Transcarpatic Rally Romania, competitie ce se intinde pe o distanta de 2.100 de kilometri, avand ca punct final statiunea Mamaia. Caravana raliul off-road va trece prin Bistrita, Odorheiu Secuiesc, Predeal si Braila. Ultima etapa este programata la 26 august.

AFRICA DE SUD. Carlos Alberto Parreira (foto), fostul selectioner al Braziliei, a acceptat sa pregateasca reprezentativa Africii de Sud, tara-gazda a Cupei Mondiale din 2010. Negocierile au inceput dupa demisia lui Parreira de la conducerea nationalei Braziliei la 19 iulie, ca urmare a eliminarii in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Federatia sud-africana a fost nevoita sa accepte toate cererile lui Parreira, dupa un prim refuz al tehnicianului, care urmeaza sa isi inceapa misiunea in ianuarie 2007.

HANDBAL. Nationala de handbal feminin a Romaniei a inregistrat prima infrangere la CM de tineret din Canada, dupa ce a pierdut in fata Frantei, 20-26, ocupand locul secund in grupa A, inaintea disputarii ultimului meci, cu Japonia. Chiar daca pierd meciul cu niponele, handbalistele romane nu mai pot rata calificarea in semifinalele CM din Canada, unde vor intalni sambata, de la ora 13:30 (20:30, ora Romaniei), formatia clasata pe primul loc in grupa B, pozitie pe care se afla in prezent Danemarca.

×
Subiecte în articol: sport