x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Aug 2006   •   00:00
BASCHET. Reprezentativa masculina va sustine un joc amical cu echipa Georgiei, la Cluj, la 22 august, dupa care va participa la Turneul Memorial "Toni Alexe", de la Oradea. Echipa Romaniei se pregateste pentru partidele oficiale din preliminariile CE din 2007, cu Irlanda, Elvetia si Cipru, din luna septembrie.

GIMNASTICA. Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, nu vrea sa se imbete cu apa rece in privinta revenirii Catalinei Ponor in echipa Romaniei la CM din Danemarca: "N-am mai vorbit cu Catalina Ponor de trei saptamani in privinta revenirii in echipa Romaniei la Mondiale. Cred ca nu doreste sa revina, dar ar fi fost elegant sa ne anunte oficial. Am auzit in aceste zile ca are probleme cu sanatatea, desi pana acum nu s-a pus problema niciodata de afectiuni majore".

POLI TIMISOARA. Abiodun Agunbiade si John Wayne Srhoj, declarati liberi de contract, au sosit ieri la Timisoara pentru a incheia contracte de joc cu echipa de pe Bega. Srhoj a negat insa ca s-ar afla la Timisoara pentru a discuta trecerea la Poli: "Am venit sa-l vedem pe John McKain. E un prieten bun de-al nostru".

HANDBAL. Cristina Neagu este golgeter al Campionatului Mondial de tineret din Canada dupa trei partide disputate. Cristina Neagu a marcat 23 de goluri din 27 de aruncari in cele trei partide castigate de nationala Romaniei, cu echipele Braziliei, Tunisiei si Sloveniei, in grupa A la CM din Canada. Derby-ul grupei, dintre Romania si Franta, s-a jucat azi-dimineata. In ultima partida din grupa A, nationala Romaniei joaca diseara in compania Japoniei.

ATLETISM. Bianca Perie a castigat medalia de aur in finala probei de aruncarea ciocanului din cadrul Campionatelor Mondiale rezervate juniorilor, cu o performanta de 67,38 metri, ceea ce reprezinta un nou record pentru Campionatele Mondiale rezervate juniorilor.

×
Subiecte în articol: sport