x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Aug 2006   •   00:00
HANDBAL. Romania a invins Slovenia cu 27-23 in cea de-a treia partida a grupei A a Campionatului Mondial feminin de tineret din Canada. Romania a obtinut cea de-a treia victorie consecutiva in grupa A, dupa ce a trecut de Brazilia (31-26) si de Tunisia (28-22). A fost cel mai dificil joc al romancelor, in minutul 55 scorul fiind egal, 21-21. Urmatorul meci al nationalei este programat maine seara, contra Frantei.

RETRAGERE. Fostul international Adrian Ilie a declarat ca este decis sa nu mai revina in activitatea competitionala din cauza unor probleme medicale. Anuntul a venit dupa ce oficialii gruparii UTA au afirmat ca ar fi interesati de serviciile lui Adrian Ilie in calitate de jucator. "Am avut oferta de la UTA, dar sunt sigur ca nu voi mai juca fotbal", a punctat Ilie, care a decis sa-si incheie cariera de jucator din cauza unei accidentari la genunchi.

UEFA. Forul european a decis ca meciul Maccabi Haifa - Liverpool, din mansa secunda a turului III preliminar al Ligii Campionilo (in tur 1-2), sa se dispute la 22 august, ora 21:35, pe stadionul "Valeri Lobanovski", din Kiev. Meciul Beitar Ierusalim - Dinamo Bucuresti, din mansa secunda a turului II preliminar al Cupei UEFA, se disputa pe Stadionul "Georgi Asparuhov" din Sofia, de la ora 21:00.

UNIV. CRAIOVA. Antrenorul-jucator Ovidiu Stanga (foto) isi mai doreste la echipa un fundas central, un fundas de banda si un mijlocas. Stanga a dorit sa-l achizitioneze pe australianul Jonh Wayne Shroj, insa discutiile cu acesta nu s-au finalizat. "Am transmis conducerii ca il vreau pe Shroj, dar nu a ajuns la Craiova. Vreau un fundas central, un fundas de banda, daca s-ar putea pe ambele parti, si un mijlocas."

POLO. De azi, la bazinul Dinamo, incepe un puternic turneu de polo, la care participa: Romania, Spania, Grecia, Germania, Italia si Slovacia. Turneul se constituie ca o ultima verificare inaintea Campionatelor Europene de la Belgrad, programate intre 1 si 10 septembrie. Astazi se disputa partidele: Slovacia - Spania (ora 16:00), Germania - Grecia (ora 17:30) si Italia - Romania (ora 19:00).

×
Subiecte în articol: sport