x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Aug 2006   •   00:00
HANDBAL. Romania a invins Tunisia cu 28-22 in cea de-a doua partida a grupei A a Campionatului Mondial feminin de tineret din Canada. Este al doilea succes dupa victoria in fata Braziliei, in partida de debut din grupa A, 31-26. Aseara, dupa inchiderea editiei, tricolorele au evoluat contra Sloveniei. Romania si Danemarca sunt considerate favorite la jucarea finalei competitiei.

TENIS. Andrei Pavel se mentine pe locul 74, cu 65 de puncte, in clasamentul Indesit ATP 2006 Race. Razvan Sabau a coborat doua pozitii si ocupa locul 129, cu 20 de puncte, in timp ce Victor Hanescu a ramas pe pozitia 197, cu 6 puncte. In clasamentul Indesit ATP Entry, Pavel ocupa locul 81, cu 504 puncte. Hanescu a urcat un loc si se afla pe pozitia 154, cu 267 de puncte, iar Sabau ocupa locul 173, cu 235 de puncte, dupa o urcare de trei pozitii.

TURCIA. Daniel Pancu a evoluat 19 minute in primul sau meci oficial la Bursaspor, echipa care a fost invinsa in deplasare cu scorul de 2-1 de Kayseri Erciyesspor, in etapa a doua a campionatului Turciei. Pancu a intrat pe teren in minutul 74, in locul lui Burak Akdis. Fotbalistul roman a fost notat de agentia Anatolia cu o stea. Cornel Frasineanu a fost titular, evoluand pana in minutul 60, cand a fost schimbat cu Egemen Korkmaz. Frasineanu a fost notat cu doua stele.

TRANSFER. Alexandru Piturca, fiul selectionerului echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, s-a aflat ieri la Sofia, unde a semnat un contract cu TSKA Sofia. Victorio Alexandru Piturca si-a reziliat de curand contractul cu Universitatea Craiova, echipa la care a evoluat in sezonul trecut, in Divizia B, fara a marca nici un gol in 11 meciuri. La TSKA Sofia, el va fi coleg cu alti doi romani, Eugen Trica si Florentin Petre.

×
Subiecte în articol: sport