x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Aug 2006   •   00:00
SPANIA. CF Valencia a anuntat ca a deschis o procedura disciplinara impotriva fundasului Roberto Ayala, in urma unor declaratii. "Nu imi place sa muncesc alaturi de oameni care ma insala. Ei nu si-au tinut cuvantul si nu mai exista pentru mine", a spus argentinianul. Trimiterea este la presedintele Juan Soler si la directorul sportiv Amedeo Carboni, care au promis ca-i prelungesc contractul si nu s-au tinut de cuvant. Juca-torul va fi suspendat si nu va mai fi transferat la Villareal, acolo unde era dorit.

LIGA 1. Jandarmii craioveni au intocmit trei dosare penale la meciul Universitatea - FC Arges. Astfel, un localnic a fost prins la intrare cu un cutit si un spray paralizant, in timp ce doi sustinatori ai oaspetilor au fost depistati cu lanturi metalice. Au mai fost aplicate si trei amenzi contraventionale. De asemenea, la meciul FC National - Poli Iasi, jandarmii au retinut trei fani ai oaspetilor aflati sub influenta bauturilor alcoolice, care au fost acuzati de ultraj si tulburarea linistii publice.

ANGLIA. Liverpool a castigat ieri dupa-amiaza Supercupa Angliei, invingand pe Chelsea cu 2-1. Golurile au fost marcate de John Arne Rise (’9) si Peter Crouch (’80), respectiv Shevcenko (’43). BOX. Americanul de origine kazaha Oleg Maskaev a castigat titlul mondial la categoria grea, versiunea WBC, dupa ce l-a invins pe americanul Hasim Rahman, prin KO tehnic in repriza a 12-a.

×
Subiecte în articol: sport