x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Aug 2006   •   00:00
CE ATLETISM - Marian Oprea a castigat bronzul
Marian Oprea a castigat ieri, medalia de bronz in finala la triplusalt din cadrul Campionatelor Europene de la Goteborg. El s-a clasat pe locul 3, cu o performanta de 17-18 metri, fiind devansat de suedezul Christian Olsson (17,67) si britanicul Nathan Douglas (17,21 metri). A fost cea de-a doua medalie obtinuta de delegatia Romaniei, dupa cea de bronz castigata de Nicoleta Grasu, in proba de aruncarea discului. Competitia se termina azi.

GERMANIA - A inceput Bundesliga
Campionatul german a debutat vineri seara, cand campioana Bayern München a castigat cu 2-0 impotriva Borussiei Dortmund. Iata rezultatele de ieri: M’gladbach - Cottbus 2-0, Bater Leverkusen - Allemania Aachen 3-0, Schalke - Eintracht Frankfurt 1-1, SV Hamburg - Arminia Bielefeld 1-1, FSV Mainz - Vfl Bochum 2-1, VfB Stuttgart - Nurnberg 0-3. Azi se joaca Hannover - Werder Bremen si Wolfsburg - Hertha Berlin.

LIVERPOOL - UEFA a amanat decizia
Clubul Liverpool a fost informat de UEFA ca o decizie in privinta locului unde se va desfasura meciul cu Maccabi Haifa, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi luata luni, 14 august. O decizie in acest caz ar fi trebuit luata vineri. In prezentarea meciului din mansa secunda a partidei Dinamo - Beitar, pe site-ul UEFA este anuntat ca loc de desfasurare stadionul Georgi Asparuhov din Sofia.

×
Subiecte în articol: sport