x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Aug 2006   •   00:00
TRANSFER. Atacantul argentinian al echipei Chelsea, Hernan Crespo, a semnat un contract pe doi ani cu Inter Milano, insa clubul englez are dreptul sa-l readuca inapoi dupa un sezon. Crespo a ales sa joace in Italia, desi patronul Roman Abramovici i-a oferit casa, un avion privat si mai multi bani pentru a ramane pe Stamford Bridge. Inter i-a mai transferat in aceasta vara pe Fabio Grosso (Palermo) si Patrick Vieira (Juventus Torino).

TENIS. Diana Enache a castigat turneul dotat cu Trofeul "Ilie Nastase", desfasurat la Centrul National de Tenis al Federatiei Romanie de Tenis, dupa ce a invins-o in finala, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, pe jucatoarea Neda Kozici, din Serbia. Prezent in tribune, Victor Hanescu a jucat cateva meciuri cu copiii care fac initiere la Centrul FRT. Turneul masculin de la Bals, dotat cu Trofeul Instirig, a fost castigat de Andrei Mlendea, care l-a invins, cu scorul de 6-1, 3-6, 7- 5, pe Cosmin Cotet.

REAL MADRID. Atacantul brazilian Ronaldo nu a plecat cu echipa Real Madrid in turneul din Statele Unite, unde va sustine doua meciuri amicale. Ronaldo se afla in perioada de convalescenta dupa operatia pe care a suferit-o la tibia stanga. El ar putea fi cedat la schimb cu Adriano, compatriotul sau de la Internazionale Milano.

FORMULA 1. Pilotul canadian Jacques Villeneuve si-a reziliat contractul cu echipa BMW Sauber, cu cinci etape inainte de incheierea Campionatului Mondial de Formula 1. Villeneuve, in varsta de 35 de ani, fost campion mondial de Formula 1, a abandonat in Marele Premiu al Germaniei, desfasurat pe circuitul de la Hockenheim, iesind violent de pe pista, in turul 31. El a fost inlocuit, in Marele Premiu al Ungariei, de polonezul Robert Kubica, care s-a clasat pe locul sapte, dar, ulterior, a fost declasat de comisarii de cursa, deoarece monopostul sau a fost prea usor.

×
Subiecte în articol: sport