x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Aug 2006   •   00:00
LIGA 1. Astazi se vor disputa primele partide ale etapei a doua a Ligii I. De la ora 18:00, in direct la Telesport, Gloria va juca impotriva lui FC National, meciul urmand a fi condus de Marius Bocaneala, ajutat de Aurel Florescu si de Sebastian Gheorghe. La Constanta, Farul va intalni pe Otelul de la ora 20:00 (National TV). Partida va fi arbitrata de Augustus Constantin, asistat de Ionel Popa si de Aurel Bochis.

NATATIE. Dragos Coman a obtinut ieri calificarea in finala probei de 1.500 m liber a Campionatelor Europene de natatie de la Budapesta. Coman a prins ultimul act in extremis, cu al optulea timp: 15 minute, 13 secunde, 37 de sutimi. Celalalt reprezentant al Romaniei in aceasta proba, Andrei Minca, a obtinut al 20-lea timp, 15:52.02, ratand calificarea in finala programata astazi. De asemenea, la sarituri in apa Ramona Ciobanu si Corina Popovici s-au calificat in finala probei de platforma 10 metri.

FARUL. Antrenorul Momcilo Vukotici nu va putea conta pe serviciile a cinci titulari, Barbu, Gurita, Todoran, Voiculet si Senin, la meciul cu Otelul, in timp ce Florin Lungu este incert. "Ma vad nevoit sa apelez la jucatorii tineri, dar am incredere in echipa si sper sa obtinem un rezultat bun", a spus Vukotici.

×
Subiecte în articol: sport