x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Aug 2006   •   00:00
JIUL. Mijlocasul Ciprian Petre a declarat ca fotbalistii echipei din Petrosani nu se tem de Rapid, adversara din etapa a doua a Ligii I, desi au fost trecuti pe "lista neagra" a giulestenilor dupa meciul din ultima etapa a campionatului trecut. "Este normal ca dupa circul pe care l-au facut atunci sa dea tot felul de declaratii, dar nu este normal sa joace la fel de dur. Am incredere ca arbitrii nu-i vor lasa sa-si faca jocul lor agresiv. Nu ne temem de Rapid si de aceea mergem cu moralul ridicat pentru ca avem sanse egale la victorie. Si un meci egal daca va fi, ne va avantaja pe noi", a spus Petre.

NATATIE. Ioan Gherghel si Valentina Brat s-au calificat in semifinalele probelor de 200 m fluture, respectiv 100 m spate, din cadrul Campionatelor Europene de la Budapesta. Gherghel a obtinut al optulea timp din calificari (1:58.85), iar Brat merge in semifinale cu al 15-lea timp (1:03.38). In finala de 800 de metri liber, Camelia Potec a ocupat locul 6, iar cealalta romanca, Ionela Cozma, locul 7.

LIGA CAMPIONILOR. Fenerbahce s-a calificat in turul trei preliminar dupa ce a invins, in deplasare, cu 5-0, pe B36 Thorshavn (Feroe). Echipa din Istanbul, care se impusese si in tur, scor 4-0, va intalni in urmatoarea faza castigatoarea dintre Metalurgs Liepajas si Dinamo Kiev.

×
Subiecte în articol: sport