x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Aug 2006   •   00:00
PANDURII. Ibrahim Dossey s-a antrenat ieri cu Pandurii Targu Jiu, iar conducerea gruparii gorjene spera sa-l convinga pe portarul ghanez sa semneze un contract. Clubul din Targu Jiu l-a mai dorit pe Dossey si in urma cu un an, cand ghanezul s-a prezentat la pregatire cu echipa si chiar a fost prezentat oficial. Atunci insa transferul nu s-a concretizat, fiindca Dossey nu era liber de contract si se afla in litigiu cu FC Brasov.

RAZBOI. Federatia Libaneza de Fotbal a anuntat ca a retras prima reprezentativa de la Cupa Asiei pe Natiuni din cauza "atacurilor barbare" comise de Israel. Mai multi jucatori sunt dati disparuti, iar restul echipei nu se poate pregati in siguranta din cauza bombardamentelor. In primul meci din preliminariile Cupei Asiei, Libanul a remizat, 1-1, la 22 februarie cu nationala statului Kuwait, antrenata de Mihai Stoichita. Urmatorul meci ar fi trebuit sa se desfasoare la 16 august, cu Bahrainul.

DECIZIE. UEFA va anunta astazi daca va permite echipei AC Milan sa participe in aceasta editie a Ligii Campionilor, unde ar urma sa intre in turul trei preliminar. Dupa ce initial a fost penalizata cu 44 de puncte in procesul meciurilor trucate, Curtea Federala de Apel a decis reducerea sanctiunii la 30 de puncte, lucru care da dreptul gruparii milaneze sa joace in turul trei preliminar. Daca decizia UEFA le va fi favorabila, rossonerii urmeaza sa joace cu invingatoarea dublei manse dintre Steaua Rosie Belgrad si Cork City.

CICLISM. Un responsabil al Uniunii Internationale de Ciclism (UCI) a declarat, sub protectia anonimatului, ca izotopul de carbon al primului din cele doua esantioane de urina ale rutierului american Floyd Landis contine testosteron sintetic. Acest lucru contrazice afirmatiile castigatorului Turului Frantei, care a declarat ca nivelul anormal de ridicat este cauzat de productia naturala. Landis a solicitat luni efectuarea contraexpertizei.

×
Subiecte în articol: sport