x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Aug 2006   •   00:00
FC VASLUI. Presedintele Consiliului de Administratie, Octavian Apetrei, a declarat ca jucatorii au fost recompensati cu cate 1.000 de dolari pentru rezultatul de egalitate, 0-0, obtinut in deplasare cu Universitatea Craiova. "A fost o prima mai mare, pentru ca a fost primul meci al campionatului. Sistemul de premiere este conditionat de locul pe care echipa il va ocupa in clasament la finalul campionatului, atunci cand se vor regulariza si contractele. Pentru a putea beneficia de prime, echipa trebuie sa se claseze cel putin pe locul 10", a explicat Apetrei. Astfel, primele se acorda pe parcursul sezonului, dar, in cazul in care nu-si indeplinesc obiectivul, la sfarsitul campionatului jucatorilor li se vor retine bani din contracte.

JIUL. Patronul gruparii din Petrosani, Alin Simota, s-a declarat nemultumit de prestatia jucatorilor in meciul cu FC Arges, pierdut cu 1-0. "Din pacate, in echipa sunt mai multi jucatori cu pretentii financiare si mai putini care stiu fotbal. Daca o tinem tot asa, nu strangem mai mult de doua puncte in primele patru etape", a spus Simota. Antrenorul Florin Marin si-a certat jucatorii dupa meciul de la Alba-Iulia, dar a sfarsit prin a-i imbarbata. "Ne-a reprosat faptul ca nu am fost concentrati, dar apoi ne-a incurajat, ne-a spus sa ridicam capul sus, pentru ca acest campionat este abia la inceput", a dezvaluit unul dintre jucatorii petroseneni.

BULGARIA. TSKA Sofia, echipa la care evolueaza Eugen Trica si Florentin Petre, a castigat Supercupa Bulgariei, invingant cu 3-0, dupa loviturile de departajare, pe Levski Sofia. Trica si Petre au fost integralisti, cei doi marcand si la loviturile de departajare primul, respectiv al treilea gol.

TENIS. Romanca Irina Begu a devenit campioana europeana la categoria de varsta 16 ani, la competitia gazduita, saptamana trecuta, de localitatea italiana Chieti Scalo. Begu a invins-o, in finala, pe poloneza Katarzyna Piter, cu 2-0 (6-4, 6-2).

×
Subiecte în articol: sport