x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

31 Iul 2006   •   00:00
PANDURII. Trei jucatori ai formatiei din Targu-Jiu, Florin Popete, Atilla Vaida si Nemanja Jovanovici, au fost exclusi din lot chiar inaintea meciului cu Rapid, programat ieri, fotbalistii fiind trimisi sa se antreneze alaturi de juniori. Daca Vaida si Jovanovici au probleme cu gruparile de la care au fost transferati la Pandurii, Forex Brasov, respectiv Unirea Urziceni, Florin Popete a refuzat sa semneze un nou contract cu clubul gorjean, fiind nemultumit de conditiile financiare.

LIGA A II-A. Desi Oltchim Ramnicu Valcea a vandut locul lui Apulum Alba-Iulia in Divizia B, pentru 150.000 de dolari, valcenii se vad obligati sa evolueze in esalonul secund. Conform presedintelui Mihai Diculoiu, decizia ar fi a FRF. "Surpriza vine de la Federatie. Forul suprem al fotbalului romanesc ar putea sa se opuna schimbului de locuri dintre FC Oltchim si Unirea Alba-Iulia. Cel putin pana acum, pozitia FRF era foarte clara: FC Oltchim va juca in Liga a II-a, seria a II-a (Divizia B)", a declarat oficialul.

RUGBY. Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei la rugby, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 41-12, pe Remin Baia Mare. Grigorie de doua ori, Dascalu, Tatu si Nicolae au marcat eseuri pentru Steaua, Vlaicu, de trei ori si Dumbrava de doua ori, au transformat, iar Vlaicu a inscris din doua lovituri de penalizare. De partea cealalta, Balan a marcat un eseu pentru baimareni, REMIN-ul primind si un eseu de penalizare dupa o dominare accentuata pe final. Partida s-a desfasurat la Barlad, oras ce a sarbatorit 50 de ani de rugby barladean.

DEPRIMAT. Arbitrul german Markus Merk a decis sa-si ia un concediu de patru saptamani, fiind dezamagit deoarece nu a fost desemnat sa arbitreze meciuri din fazele superioare ale Cupei Mondiale. "A fost foarte suparat pentru ca nu a condus meciuri din optimile sau din sferturile CM", a declarat presedintele Comisiei de Arbitri din cadrul Federatiei Germane, DFB, Volker Roth. De profesie medic stomatolog, Merk nu a arbitrat decat trei meciuri la Weltmeisterschaft, toate in faza grupelor.

TENIS. Perechea Florin Mergea/Cecil Mamiit (Romania/Filipine), cap de serie numarul 1, a ratat calificarea in finala competitiei de dublu din cadrul turneului de la Granby (Canada), dotat cu premii in valoare de 50.000 de dolari. Mergea si Mamiit au fost invinsi in semifinale, cu scorul de 3-6, 6-3, 13-11, de cuplul Yen-Hsun Lu/Frank Moser (Taiwan/Germania), cap de serie numarul 3.

×
Subiecte în articol: sport