x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Iul 2006   •   00:00

CICLISM - Landis spune ca e de la alcool
Floyd Landis, depistat pozitiv cu testosteron, a dezmintit ca s-ar fi dopat, dar a admis ca a consumat bauturi alcoolice in seara dinaintea etapei a 17-a a Turului Frantei. "In mod normal, eu nu consum deloc alcool in timpul curselor. Acum s-a intamplat si am baut patru pahare de whisky, a spus Landis." "Potrivit mai multor studii, consumul de alcool poate conduce la o crestere a nivelului de testosteron si epitestosteron", scrie Wall Street Journal.

RUGBY - Noua Zeelanda a invins in Australia
Nationala de rugby a Noii Zeelande a invins in deplasare cu scorul de 13-9 (10-6) reprezentativa Australiei, intr-un meci din cadrul Turneului celor trei Natiuni. In urma acestui rezultat, Noua Zeelanda continua sa conduca in clasament cu 14 puncte, urmata de Australia (6 p) si Africa de Sud (0 p).

TRANSFER - Roberto Carlos la Fenerbahce
Fotbalistul echipei Real Madrid, Roberto Carlos, va semna luni un contract cu gruparea Fenerbahce, cu care a ajuns la un acord in urma cu doua zile, sustine cotidianul Marca. Brazilianul a acceptat oferta clubului Fenerbahce dupa o discutie cu tehnicianul echipei Real Madrid, Fabio Capello, care i-a spus ca nu ii poate garanta ca va fi titular. Roberto Carlos va avea la Fener un salariu anual de 5 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport