x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Iul 2006   •   00:00
AFAN. Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori a emis un comunicat in care isi arata disponibilitatea de a le oferi jucatorilor echipei Sportul Studentesc asistenta necesara in toate demersurile pe care le vor face pentru clarificarea statutului lor, cat si in vederea respectarii drepturilor contractuale. "AFAN considera ca este regretabila situatia la care s-a ajuns in momentul de fata si crede ca cei care conduc clubul Sportul Studentesc nu s-au gandit niciodata in mod serios la ce risc real isi expun propriii jucatori valorosi, unii dintre ei componenti a loturilor nationale", se arata in comunicatul AFAN.

SCOLI. Ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, a declarat ca scolile sportive "aflate pe ultimele zece locuri ca performante sportive isi vor pierde licentele". Pe baza acestui clasament, Hardau a dispus sa se faca finantarea unitatilor cu profil sportiv. Ministrul a precizat ca, in acest an, ministerul a alocat peste 20 de milioane de euro pentru activitatea sportiva din invatamant, mai mult de jumatate din bani urmand sa ajunga la unitatile cu profil strict sportiv.

BOX. Campion european WKN in 2003 si in 2004, Florin Vintila, singurul roman care a boxat in Superliga, cel mai puternic circuit de muay thai, a organizat, impreuna cu Clubul Sportiv IMPACT, intre 24 si 27 iulie, un stagiu de pregatire in Romania. Vintila, care locuieste de 10 ani in Portugalia, le-a prezentat elevilor de la mai multe cluburi de arte martiale tehnici specifice de muay thai. Florin Vintila a obtinut titlul de campion al Portugaliei la muay thai in 2001 si 2002 si a participat in Romania la mai multe gale Local Kombat.

PROIECT. Guvernul brazilian si Federatia braziliana de fotbal evalueaza posibilitatile de a organiza Cupa Mondiala de fotbal din 2014. Ricardo Teixeira s-a intalnit joi la Rio de Janeiro cu ministrul Sporturilor, Orlando Silva, caruia i-a inmanat un caiet de sarcini ce cuprinde exigentele FIFA pentru organizarea Cupei Mondiale: "Presedintele Lula ridica la rang de prioritate absoluta satisfacerea exigentelor FIFA de catre guvern in vederea organizarii Cupei Mondiale din 2014", a declarat ministrul dupa intrevederea cu seful federatiei.

×
Subiecte în articol: sport