x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Iul 2006   •   00:00
TATIC. Danut Perja a renuntat sa faca deplasarea in Malta, pentru jocul cu Sliema Wanderers, ramanand acasa, langa sotia sa, care a nascut miercuri dimineata o fetita in greutate de 3,300 kg. Capitanul Rapidului, in meciul de Supercupa, devine astfel tatic pentru a doua oara, el mai avand o fetita, care singura a ales numele surioarei sale: Oana Maria.

UEFA. Franz Beckenbauer a anuntat oficial ca nu va candida la presedintia Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) si ca il va sustine pe actualul detinator al functiei, suedezul Lennart Johansson. "Nu voi candida, pot sa afirm suta la suta", a declarat Beckenbauer. Fostul presedinte al Comitetului de organizare a Cupei Mondiale din 2006 lasase sa inteleaga la un moment dat ca ar putea candida la sefia forului continental.

PROBLEME. Diego Maradona se afla internat intr-o clinica din Buenos Aires pentru "un examen complet". Maradona a fost spitalizat "in timpul noptii, pentru a se evita agitatia mediatica", a indicat medicul la postul de radio Continental. Maradona (45 ani) a fost la un pas de moarte in 2004 dupa o criza cardiovasculara. El a fost supus si unei interventii chirurgicale, un "by-pass gastric", pentru a i se reduce capacitatea de absorbtie a stomacului.

TINERET. Nationala de fotbal Under 21 a Romaniei va disputa pe 2 august, ora 20:00, un amical cu Bulgaria. Selectionerul Emil Sandoi i-a convocat pe urmatorii: portari - Mihai Minca (Rapid) si Costel Pantelimon (Poli Timisoara); fundasi - Adrian Scarlatache (Jiul Petrosani), Cosmin Moti si Cristian Pulhac (Dinamo Bucuresti), Marius Constantin si Cristian Sapunaru (Rapid Bucuresti), Laszlo Sepsi (Gloria Bistrita); mijlocasi - Andrei Prepelita si Cristian Tanase (FC Arges), Ovidiu Herea (FC National), Adrian Ropotan (Dinamo Bucuresti); atacanti - Costin Curelea si Serban Varga (Sportul Studentesc), Romeo Surdu (CFR Cluj), Lucian Burdujan (Rapid Bucuresti) si Andrei Cristea (Poli Timisoara).

×
Subiecte în articol: sport