x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Iul 2006   •   00:00
ATLETISM. Gazduite de arena Dinamo, Campionatele nationale de atletism pentru seniori, tineret si juniori au consfintit revenirea lui Marian Oprea in competitiile oficiale dupa o absenta de mai bine de doua luni, cauzata de o accidentare (leziune la muschii adductori). Vicecampionul olimpic a castigat cu o saritura de 17,37 m, cu care la CE poate obtine o medalie.

TENIS DE MASA. Echipa feminina de junioare a Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de juniori si cadeti de la Sarajevo, dupa ce a invins in finala, scor 3-1, reprezentativa Poloniei. Echipa de cadete a Romaniei a pierdut finala cu Ucraina, scor 2-3, intrand in posesia medaliilor de argint.

CFR CLUJ. Sub comanda lui Dorinel Munteanu ar putea ajunge si un atacant sarb. Impresarul Traian Gherghisan l-a propus ieri tehnicianului pe atacantul lui Cadiz, Nenad Mirosavljevici (28 de ani). "Nenad si-a incheiat contractul cu Cadiz si e liber de contract. Nu ar refuza o oferta din Romania. Are 3 goluri marcate pentru spanioli in Primera, in ultimul sezon. Dorinel s-a aratat interesat de transferul sau", a subliniat Gherghisan.

TENIS. Andrei Pavel, cap de serie 16, s-a calificat in turul 3 al turneului de tenis de la Kitzbuehel (Austria), dotat cu premii de 646.250 euro. "Cneazul" l-a invins in doua seturi (6-4, 6-4) pe brazilianul Marcos Daniel. In "optimi", Pavel va juca cu invingatorul din partida Tommy Robredo (Spania - favorit 2) - Jurgen Melzer (Austria).

LIGA CAMPIONILOR. In cadrul turului II preliminar al Ligii Campionilor, Dinamo Zagreb a invins marti, in deplasare, cu scorul de 4-1, echipa lituaniana FK Ekranas. Pentru Dinamo Zagreb au marcat Da Silva ’7 si ’52, Buljat ’32 si Vugrineci ’69. Golul formatiei FK Ekranas a fost inscris de Luksys ’14. Meciul retur va avea loc la 2 august, la Zagreb.

×
Subiecte în articol: sport