x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Iul 2006   •   00:00
HANDBAL. Campioana Romaniei la handbal feminin, Rulmentul Brasov, va juca in primul tur al Ligii Campionilor cu formatia portugheza Madeira Andebol SAD. Partidele din primul tur vor avea loc in 16/17 septembrie si 23/24 septembrie. Fetele de la Oltchim Ramnicu-Valcea vor juca in compania echipei belgiene DHW Antwerpen, in turul doi al Cupei Cupelor, 14/15 octombrie si 21/22 octombrie. "U" Jolidon Cluj va evolua in turul doi al Challenge Cup in Grupa A, impotriva echipelor ZRK "Zeljeznicar" Hadzici (Bosnia), HC Nuorese (Italia) si Colegio de Gaia (Portugalia), intre 13 si 15 octombrie.

JIUL. Fotbalistii echipei Jiul nu se vor mai putea pregati la stadionul din Petrosani toata saptamana, deoarece cele trei terenuri cu iarba din incinta complexului sportiv trec printr-un proces de refacere. In aceste conditii, elevii lui Florin Marin vor face zilnic naveta la stadionul din Vulcan, aflat la o distanta de 12 kilometri de Petrosani.

DOPAJ. Campioana olimpica la aruncarea discului, rusoaica Natalia Sadova, depistata pozitiv la data de 28 mai, a fost suspendata doi ani pentru dopaj de Federatia Rusa de Atletism. Sportivei i-au fost anulate toate rezultatele obtinute dupa aceasta data. In varsta de 34 de ani, Sadova nu va mai putea participa la nici o competitie pana la 6 iulie 2008.

GIMNASTICA. Antrenorul de origine romana al lotului de gimnastica al SUA, Bela Karoly, si-a propus sa ajunga in Guiness Book. La 3 august, la St. Paul, Karoly intentioneaza sa stabileasca un nou record mondial la gimnastica: cele mai multe roti executate simultan de catre sportivele din echipa pe care o antreneaza. Pentru a contracara eventuala performanta a americancelor, nu este exclus ca Federatia Romana sa organizeze un eveniment asemanator.

×
Subiecte în articol: sport