x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Iul 2006   •   00:00
BOX. Romanul Adrian Diaconu a urcat pe pozitia a 5-a in clasamentul WBC (World Boxing Council), cea mai cunoscuta versiune a boxului profesionist. De asemenea, Diaconu este clasat al 8-lea la versiunea WBO si al 13-lea la versiunea WBA. In cariera de profesionist el a castigat patru centuri de campion la categoria semigrea la versiunile WBC International, NABA (North American Boxing Association, TAB (Trans-America Boxing) si CBF (Canada).

STRANIERI. Cornel Frasineanu a inscris un gol pentru echipa Bursaspor in meciul amical cu Galatasaray, scor 3-2, disputat cu ocazia prezentarii echipei din Bursa pentru sezonul 2006/2007. La prezentarea lotului a participat si Daniel Pancu, achizitionat recent de Bursaspor, jucator care a fost operat, vineri.

OPINIE. Mircea Lucescu s-a aratat destul de sceptic in ceea ce priveste sansele pe care Univ. Craiova le are pentru a obtine un loc european la finele sezonului 2006/2007: "Nu cred ca in acest moment Universitatea are potential economic si valoric pentru a se lupta la titlu chiar din primul an si chiar in cupele europene de la revenirea in primul esalon".

POLO. Reprezentativa Romaniei a pierdut si ultima partida din cadrul grupei semifinale europene a Ligii Mondiale de polo, in fata reprezentativei Germaniei, cu scorul de 9-12, si a incheiat competitia de la Portugalette fara nici un punct. Dupa ce a reusit performanta de a se califica in semifinalele Ligi Mondiale, echipa antrenata de Vlad Hagiu a evoluat la polul opus, ratand toate partidele disputate. Castigatoarea Ligii Mondiale va primi 100.000 de euro si calificarea directa la Campionatul Mondial din 2007 din Australia.

TENIS. Vojislava Lukic (Serbia-Muntenegru/N. 1) a castigat turneul feminin de la Bucuresti (10.000 dolari), gazduit de Tenis Club Herastrau, dupa victoria cu 6-1, 6-0 in fata germancei Elisabeth Peth.

×
Subiecte în articol: sport