x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Iul 2006   •   00:00
DINAMO. Transferat in aceasta vara de la "U" Cluj, atacantul Dan Codreanu pleaca astazi in Belgia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul stang. Dan Codreanu nu a jucat in sezonul trecut, din cauza unor probleme la piciorul stang, iar dupa venirea la Dinamo s-a accidentat din nou. Jucatorul va fi operat la aceeasi clinica unde a fost tratat in urma cu cateva luni George Galamaz.

CRAIOVA. Universitatea Craiova a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de divizionara secunda Universitatea Cluj, intr-un meci amical disputat sambata in Banie. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Santejudean, in minutul 31. Meciul s-a disputat pe o caldura sufocanta, "centralul" Coltescu fiind nevoit sa acorde mai multe "pauze de apa". Cu aceasta ocazie, echipa patronata de Adrian Mititelu si-a prezentat lotul cu care va aborda viitoarea editie din Liga 1.

CICLISM. Cea de-a 43-a editie a Turului ciclist al Romaniei s-a incheiat ieri la Curtea de Arges, dupa 1.057 km strabatuti in opt etape, cu victoria rutierului bulgar Pavel Sumanov, 38 de ani. Pe locurile urmatoare in clasament s-au situat bulgarul Dimitar Dimitrov, la 1’, si ucraineanul Oleksandr Seidik, la 1’36’’. Primul ciclist roman in clasamentul general individual a fost tanarul dinamovist George Manu, pe locul 6, la 3’52" de invingator.

UTA. 5.000 de suporteri au tinut sa asiste la prezentarea lotului "Batranei Doamne" si la amicalul disputat de trupa lui Marius Lacatus cu echipa maghiara Sopron, pregatita de fostul international roman Tibor Selimes. Noul imn al aradenilor a fost interpretat de Luminita Anghel si Marcel Pavel. UTA a castigat cu 3-0, gratie reusitelor lui Simion, Apostu si Cotan.

×
Subiecte în articol: sport