x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Iul 2006   •   00:00

Raliu - Record de audienta pe sosea

40.000 de spectatori au asistat ieri la singura speciala de noapte din campionatul de raliuri la Sibiu. Echipajul format din Bogdan Marisca si Sebastian Itu, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO IX, a obtinut prima pozitie dupa proba de sambata, cu timpul de 13 min.29sec.5/10. "Sunt multumit, dar ne mai asteapta un raliu lung. Mai sunt inca sapte probe speciale foarte grele. O sa vedem ce se intampla", a declarat la finalul probei Marisca.

Steaua - Coman a semnat pe trei ani

Gigel Coman a semnat aseara un contract pe o durata de trei ani cu Steaua Bucuresti. Mijlocasul va purta numarul 28 pe tricou, acelasi care l-a mai avut la FC National si Poli Timisoara. "Am gasit aici un grup unit, care m-a primit cu bratele deschise, in frunte cu antrenorul Cosmin Olaroiu. Suporterilor Stelei le transmit sa aiba incredere in noi, pentru ca sunt sigur ca vom avea multe motive de bucurie impreuna", a declarat Gigel Coman.

Baschet - Infrangere la juniori

Reprezentativa de baschet feminin U 18 a Romaniei a debutat cu o infrangere in cadrul Grupei A din Divizia B a C.E. In primul joc, disputat in Italia, gazdele au intrecut reprezentativa tricolora cu 77-62. Tot in Grupa A, Irlanda a invins Anglia cu 57-53. Primele doua echipe clasate in fiecare grupa se vor califica in sferturile de finala ale competitiei.

Box - Doar bronz la Europene

Ionut Gheorghe si Constantin Bejenaru au ratat calificarea in finalele Campionatelor Europene de la Plovdiv, ei adjudecandu-si medaliile de bronz la categoria 64 de kilograme, respectiv 81 de kilograme. Ionut Gheorghe a pierdut la puncte in semifinala de vineri in fata bulgarului Boris Georgiev, in timp ce Bejenaru a pierdut in repriza a treia semifinala cu Ismail Sillakh, din Ucraina. Cei doi pugilisti au reprezentat ultimii sportivi romani care mai erau in cursa pentru aurul european.

Stranieri - Dubla pentru Trica in Bulgaria

Eugen Trica a marcat doua goluri pentru TSKA Sofia in partida castigata cu 2-1 impotriva lui Lokomotiv Sofia, in finala unui turneu international la care au mai participat echipele Esteglal (Iran) si Drava (Slovenia). Trica a punctat in minutele 21 si 75, TSKA castigand pentru al doilea an consecutiv turneul din capitala Bulgariei.

Turcia - Pancu sta trei saptamani

Daniel Pancu a fost operat sambata la spitalul din Bursa, pentru inlaturarea unui chist. Interventia chirurgicala a durat doua ore si a fost efectuata de chirurgul Kaya Aksoy. La finele operatiei, medicul s-a declarat optimist: "Fotbalistul a avut un chist ce presa nervul sciatic, care pleaca din partea de jos a maduvei spinarii si se ramifica in coapsa, gamba si laba piciorului. Dupa trei-patru saptamani, Pancu va putea juca iar. Nu au fost alte complicatii."
×
Subiecte în articol: sport