x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Iul 2006   •   00:00
BOX. Pugilistul Ionut Gheorghe si-a asigurat medalia de bronz prin calificarea in semifinalele categoriei 64 kg, din cadrul CE de Box de la Plovdiv, dupa ce l-a invins pe ucraineanul Mykola Semenyaha. In semifinale, Ionut Gheorghe l-a intalnit aseara pe bulgarul Boris Georgiev. In competitia de la Plovdiv a mai ramas si Constantin Bejenaru, care a boxat tot ieri, in semifinalele categoriei 81 de kg, cu Ismail Sillakh, din Ucraina.

OTELUL. Directorul general al galatenilor, Marius Stan, a declarat ieri ca Otelul nu va mai avea parcursul anevoios din turul campionatului precedent, cand a terminat pe penultimul loc: "Va garantez ca nu vom mai trece prin ce am trecut in prima parte a sezonului trecut, cand cred ca am imbatranit cu cinci ani. Obiectivul pentru noul sezon este clasarea intre pozitiile 6-8. Pare un obiectiv modest insa eu spun ca este unul realist", a spus Stan.

TURCIA. Conform cotidianului Guncel, antrenorul lui Gaziantepspor, Walter Zenga, i-a cerut romanului Giani Kirita sa nu fie agresiv in teren fata de adversarii sai si fata de arbitri. "Mie imi plac fotbalistii care joaca agresiv, dar nu face acest lucru la adresa adversarilor si arbitrilor, pentru ca si tu si echipa ati avea de pierdut", a spus fostul tehnician al Stelei. Gaziantep va juca astazi un amical cu grecii de la Iraklis Salonic.

SPANIA. Cotidianul Marca anunta ca FC Barcelona a confirmat joi seara transferul lui Lilian Thuram si Gianluca Zambrotta de la Juventus. "S-a semnat acordul care ii transforma pe Thuram si Zambrotta in jucatori ai echipei antrenate de Frank Rijkaard pentru sezonul 2006-2007", noteaza si site-ul oficial al catalanilor. Thuram a costat 14 milioane de euro, semnand pentru doi ani, in timp ce italianul Zambrotta va evolua la Barcelona in urmatoarele patru sezoane si a costat doar cinci milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport