x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Iul 2006   •   00:00
PREZENTARE. Promovata in premiera in Liga I, Unirea Urziceni isi prezinta astazi lotul pentru sezonul 2006-2007, eveniment in cadrul caruia va avea loc si un spectacol. In staful condus de Costel Orac a fost adus ca "secund" si Iulian Mihaescu, ultima data aflat pe banca lui FC Vaslui.

MEDALIE. Constantin Bejenaru si-a asigurat medalia de bronz in limitele categoriei semigrea (81 kg) la Campionatele Europene de box de la Plovdiv (Bulgaria), dupa ce l-a invins clar in sferturile de finala pe azerul Javid Taghiev, la puncte, cu 43-22. Astazi, in semifinale, Bejenaru va lupta cu ucraineanul Ismail Sillah. Finala categoriei este programata pentru duminica, 23 iulie.

NATIONALA. Ramasa fara antrenor din noiembrie 2005, selectionata de baschet masculin a Romaniei va fi condusa de Liviu Calin. "Am parafat intelegerea cu antrenorul Liviu Calin, care activeaza in Germania si urmeaza sa soseasca in curand in tara, avand in vedere ca la 24 iulie, la Medias, va avea loc reunirea lotului national largit", a declarat presedintele FR Baschet, Carmen Tocala. Obiectivul echipei nationale este sa castige meciurile de pe teren propriu, cu Cipru si Elvetia, din preliminariile CE din 2007, care se vor desfasura in luna septembrie.

TRIPLA. Adrian Mutu a marcat trei goluri in meciul amical castigat de AC Fiorentina, cu scorul de 19-0, in fata amatorilor de la US Altipiani. Bogdan Lobont a jucat in prima repriza la Fiorentina, in vreme ce Mutu a fost schimbat in minutul 67 cu Di Carmine. Fiorentina va sustine urmatorul amical astazi cu Team Gabogas Val Rendena, la Folgaria, iar sambata va intalni Cittadella, la Trento.

×
Subiecte în articol: sport