x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Iul 2006   •   00:00
BOX. Pugilistul Ionut Gheorghe s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 64 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de box de la Plovdiv. Ionut Gheorghe l-a invins in doua reprize pe lituanianul Jan Romanovskyj. Romanul il va intalni in sferturi pe ucraineanul Mykola Semenyaha, meciul fiind programat astazi.

STEAUA. Steaua Bucuresti a revenit ieri din stagiul de pregatire efectuat la Mierlo, in Olanda. In acest cantonament, campioana Romaniei a sustinut trei partide de verificare: 4-1 cu Rizespor, 0-0 cu Zwarte Leeuw si 2-1 cu NAC Breda (goluri V. Iacob - foto). Din delegatia care a revenit la Bucuresti nu au facut parte managerul general Mihai Stoica si antrenorul Cosmin Olaroiu. Cei doi au plecat din Olanda la Nova Gorica, pentru a urmari miercuri seara adversara Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor in partida cu Linfield FC, din mansa a doua a turului I preliminar al aceleiasi competitii (in tur 3-1).

SPONSOR. Dupa ce a finantat timp de 23 de ani echipa de handbal masculin din Cluj, Armatura si-a retras acest sprijin. Motivul este dat de situatia economica precara cu care se confrunta societatea clujeana. Managerul formatiei clujene, Mihai Tritean, spune ca oricate eforturi face sa coopteze noi sponsori, nu are inca raspunsuri concrete: "Armatura are probleme mari. Sper sa rezolvam problema cat mai repede, desi inca nu am primit nici un raspuns de la societatile pe care le-am contactat".

ARTE MATIALE. Daniel Trifu, multiplu campion al Australiei la full contact, a intrat recent si in lumea K1. Sportivul de origine romana il pregateste pe campionul Oceaniei, Peter Graham, pe care doreste sa-l aduca si la Bucuresti, pentru un meci impotriva lui Catalin Zmarandescu. Trifu a mai fost si antrenorul personal al lui Tristan Lake Leabu, baietelul care apare in noua productie "Superman"

×
Subiecte în articol: sport