x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Iul 2006   •   00:00
TENIS. Andrei Pavel a pierdut ieri in runda inaugurala a turneului de la Stuttgart, fiind invins de argentinianul Juan Del Potro, scor 6-3, 2-6, 2-6. La Indianapolis, Razvan Sabau s-a calificat in turul doi, dupa ce l-a invins pe taiwanezul Yen-Hsun Lu, 6-3, 6-4, si va juca in faza urmatoare a competitiei cu americanul Paul Goldstein, cap de serie numarul 11, care a intrat direct in turul doi.

UTA. Gruparea aradeana va testa la sfarsitul saptamanii un atacant camerunez care a fost in lotul echipei italiene Parma, numele sau nefiind inca dezvaluit. Desi era asteptata sosirea fostului atacant aradean Jeremy Njock, acesta nu va mai reveni la UTA. Camerunezul a semnat un contract pe doi ani cu divizionara secunda franceza Brest, pentru un salariu de 200.000 de dolari.

RETRAGERE. Brazilianul Rivaldo, in varsta de 34 de ani, campion mondial cu Brazilia in 2002, a anuntat ca se va retrage din activitate la sfarsitul sezonului 2006-2007. "Am luat deja decizia. Va fi ultimul meu sezon ca fotbalist. Vreau sa-mi inchei cariera la Olympiakos", a dezvaluit Rivaldo pentru cotidianul grec Protathlitis. Fost castigator al Balonului de Aur, in 1999, el a declarat ca la incheierea sezonului viitor va reveni in Brazilia.

FRANTA. Fundasul francez al echipei Juventus Torino, Lilian Thuram, a declarat intr-un interviu acordat saptamanalului Les Inrockuptibles, ca jucatori precum italianul Marco Materazzi fac rau fotbalului. "Jucatori precum Materazzi nu ar trebui sa existe, ei fac rau fotbalului. Inteleg reactia lui Zidane, deoarece Materazzi i-a insultat familia. Cu siguranta, el a cazut in capcana intinsa de italian", a declarat Thuram.

×
Subiecte în articol: sport