x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Iul 2006   •   00:00
LITIGIU. Jiul Petrosani va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, dupa ce Comisia de Recurs din cadrul FRF a decis sa dea dreptate Universitatii Craiova. Oltenii nu vor sa plateasca suma de transfer pentru Gabriel Apetri, jucatorul fiind exclus din lot.

FC NATIONAL. Impresarul Marcel Popescu a anuntat ca jucatorii gruparii bancare, Srhoj si Abiodun, sunt liberi de contract. Motivul il reprezinta faptul ca nu au fost anuntati de nici o prelungire a intelegerii cu FC National, care a expirat la finele lunii iunie.

RECURS. Juventus, Milan, Lazio si Fiorentina, sanctionate de justitia sportiva italiana cu retrogradari, depunctari si amenzi, au decis sa faca apel la decizia tribunalului disciplinar. De asemenea, procurorul federal Stefano Palazzi va contesta deciziile justitiei sportive, considerand sanctiunile prea usoare. Recursurile vor fi judecate, incepand de vineri la Curtea federala, iar sanctiunile definitive vor fi anuntate inainte de 27 iulie, data-limita fixata de UEFA pentru inscrierea echipelor in cupele europene.

LIGA CAMPIONILOR. Tragerea la sorti pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor va avea loc la 28 iulie la Nyon, in Elvetia. Ceremonia va incepe la ora 13:00 si va marca intrarea in urne a reprezentantelor din cele cinci mari campionate, Italia, Spania, Anglia, Germania si Franta. Invingatoarele meciurilor se vor alatura celor 16 echipe calificate direct in grupe.

SAHTIOR. Echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a pierdut Supercupa Ucrainei, fiind invinsa, 0-2, de Dinamo Kiev prin golurile marcate de Markovici (’10) si Milevski (’87). La "mineri", Rat si Marica au fost titulari. Stoican si Barcauan nu au evoluat deloc, la fel ca si romanii de la Kiev: Cernat, Ghioane si Irimia.

×
Subiecte în articol: sport