x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Iul 2006   •   00:00
ATLETISM - Zakari, suspendat pentru dopaj
Cunoscutul sprinter ghanez Aziz Zakari a fost suspendat provizoriu de Federatia Internationala de Atletism dupa un control antidoping pozitiv, la stanozolol, steroid anabolizant de sinteza. Proba fusese facuta la Marele Premiu IAAF de la Dakar, in Senegal, la 29 aprilie. Daca se va confirma testul pozitiv, atletul risca o suspendare de doi ani. Zakari are o performanta personala excelenta, cu 9.99.100 pe 100 m, datorita careia era invitat la Marile Grand Prix-uri.

PORTUGALIA - Scolari ramane portughez
Campion mondial cu Brazilia in 2002, Felipe Scolari a refuzat sa preia comanda nationalei cariocas dupa esecul suferit la mondiale. Scolari, 57 de ani, a preferat sa isi prelungeasca pana in 2008 contractul cu federatia lusitana. Cu Scolari selectioner, Portugalia a jucat finala Euro 2004, pierduta in fata Greciei (0-1), precum si finala mica a Campionatului Mondial din Germania.

BOX - Ionut Gheorghe continua la europene
Ionut Gheorghe, cotat cu cele mai mari sanse de a castiga o medalie pentru delegatia Romaniei la CE, a castigat cu o decizie de 28-14 in fata turcului Onder Sipal. In turul urmator, el va lupta cu lituanianul Jan Romanovskij. Ceilalti pugilisti care au urcat in ring, Veronel Tarau (51 kg), Razvan Cojocaru (91 kg) si Roland Gavril (75 kg), au fost eliminati. Azi urca in ring Radu Zarif (69 kg) si Adrian Alexandru (60 kg).

CEAHLAUL - Sigla noua sub Pietricica
Primarul Gheorghe Stefan a decis sa schimbe sigla echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Capra neagra de pe stema clubului a fost inlocuita cu un urs, "simbolul puterii si fortei", si intre culorile galben si negru s-a adaugat cea portocalie, "aducatoare de noroc". Prezentarea oficiala a lotului se va face la 21 iulie, cand va avea loc si un amical cu divizionara B Forex Brasov.

FRF - Duru, impresionat de aradeni
Directorul Directiei Licente si Afilieri din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Viorel Duru, a inspectat Stadionul UTA, in vederea acordarii licentei pentru a evolua in prima liga. "Sunt impresionat de cate s-au facut aici in ultimele saptamani si voi propune comisiei acordarea licentei", a declarat Viorel Duru. Municipalitatea locala a investit 20 de miliarde de lei in renovarea arenei.

STEAUA - Dica, dorit in Hexagon
Conform site-ului www.football.fr, stelistul Nicolae Dica (foto) este dorit de gruparea franceza Saint-Etienne. Potrivit acestui site, Saint-Etienne ofera trei milioane de euro pentru Dica, in timp ce Gigi Becali solicita minimum patru milioane de euro. Romanul este dorit si de Espanyol Barcelona. Saint-Etienne a incheiat sezonul trecut din campionatul Frantei pe locul 13.

×
Subiecte în articol: sport