x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Iul 2006   •   00:00
UTA. Scos din lotul Politehnicii Timisoara dupa un scandal monstru, ghanezul Emanuel Osei ramane in Ardeal. Jucatorul lui Livorno a fost cedat catre UTA, el semnand un contract pentru trei sezoane. Marius Lacatus l-a ales pe Osei in detrimentul lui Cristian Munteanu si Leonard Naidin. Mijlocasul de 23 de ani se va alatura echipei abia saptamana viitoare, pana atunci urmand sa-si rezolve problemele legate de viza de intrare in Romania.

FC ARGES. Nemultumit ca au intarziat la antrenament, Giuseppe Giannini a amendat trei dintre jucatorii lui FC Arges. La finalul sedintei de pregatire, italianul si-a amendat si fratele, Corado, tot cu 300 de euro. "Sa fie o invatatura de minte pentru jucatori, dar si pentru Corado. Trebuie sa inteleaga toata lumea ca pentru a face performanta este nevoie de disciplina la echipa", a explicat Giannini.

HANDBAL. Dupa ce a anuntat ca Romania si-a depus candidatura pentru organizarea CE de handbal masculin din 2009, presedintele FRH, Cristian Gatu, a fost anuntat de EHF sa fie prezent la 5 august in Germania pentru a sustine candidatura Romaniei. "Voi merge alaturi de unul dintre sponsori, care sa garanteze sustinerea CM din acest segment, dar si un reprezentant al Guvernului, institutie a garantat ca se va implica in organizarea competitiei", a afirmat Gatu. (Ovidiu Ciutescu)

×
Subiecte în articol: sport