x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Iul 2006   •   00:00
CRF CLUJ. Conform cotidianului Record, CFR Cluj va plati gruparii Boavista Porto pentru achizitionarea jucatorilor Cadu si Manuel Jose 1,25 milioane de euro. Conform portughezilor, 750.000 de euro vor fi platiti pentru Cadu, iar 500.000 de euro pentru Manuel Jose, jucator transferat in luna iunie la gruparea din Cluj. Cadu a ajuns ieri in cantonamentul echipei clujene din Austria. Cadu este al patrulea portughez de la echipa ardeleana dupa Manuel Jose, Pedro Oliveira si Sanches Semedo.

BOX. Lucian Bute va boxa la 15 septembrie, la Bell Center din Montreal, in cadrul unei gale profesioniste, adversarul urmand a fi stabilit pana la inceputul lunii august. Romanul, care a invins prin KO in 15 din cele 17 meciuri disputate, este clasat in primii zece pugilisti la categoria supermijlocie in toate ierarhiile majore la nivel mondial. Astfel, Bute se afla pe locul 4 in versiunea WBC, pe 8 in WBO si IBF si pe 9 in WBA. Pugilistul roman detine patru centuri continentale: NABF, NABA, cea continentala americana WBC si pe cea intercontinentala WBO.

SAHTIOR. Echipa Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a fost invinsa miercuri, cu scorul de 2-0 (2-0), de Benfica Lisabona. Fundasul Razvan Rat a fost folosit pe toata durata intalnirii, in timp ce Flavius Stoican, Cosmin Barcauan si Ciprian Marica nu au evoluat in acest meci. Golurile portughezilor au fost reusite de Katsouranis (’18 din penalty) si Karagounis (’30).

×
Subiecte în articol: sport