x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Iul 2006   •   00:00
FARUL. Constantenii pleaca astazi in Franta, la Auxerre, acolo unde sambata, la ora 22:00, vor disputa meciul tur din turul 2 al Cupei UEFA Intertoto, contra echipei unde joaca ex-rapidistul Daniel Niculae. "Este bun in vederea pregatirii noii editii a Ligii I. In aceste doua meciuri cu Auxerre putem sa vedem la ce nivel ne aflam inainte de campionat. Delegatia romana nu s-a putut caza in Auxerre deoarece toate locurile sunt ocupate de spectatorii care vor asista la Marele Premiu al Frantei, de la Magny Cours, care va avea loc la sfarsitul saptamanii.

SCRIMA. Sportivii care au obtinut doua medalii de aur, una de argint si doua de bronz la CE de scrima de la Izmir, vor fi premiati de ANS cu suma de 135.750 RON. Cea mai mare prima ii va reveni sabrerului Florin Zalomir, medaliat cu aur la echipe si cu bronz la individual. Pentru medalia de aur, Zalomir va primi 10.000 RON, la fel ca si ceilalti trei coechipieri, Mihai Covaliu, Rares Dumitrescu si Constantin Sandu. In plus, Zalomir va mai primi 4.000 RON pentru bronzul cucerit la individual, ajungand la un total de 24.000 de lei.

SUPERCUPA. Biletele pentru Supercupa Romaniei la fotbal, Steaua - Rapid au fost puse in vanzare incepand de ieri la stadioanele din Ghencea, Giulesti si Lia Manoliu. Pretul tichetelor este urmatorul: 100.000 de lei (10 RON) la peluze, 300.000 (30 RON) la tribunele I si II, 1.000.000 (100 RON) la tribuna 0. Meciul e programat la 22 iulie, la ora 21:00, pe Stadionul Lia Manoliu.

ECHIPA NATIONALA. Clasamentul dat publicitatii de FIFA pentru luna iulie gaseste reprezentativa pregatita de Victor Piturca pe locul 26, cu 843 puncte, in coborare cu un loc fata de topul precedent. Brazilia se mentine lider, urmata de Italia si Argentina. Principalele contracandidate ale tricolorilor in preliminariile CE 2008, Olanda si Bulgaria, ocupa locurile 6 si 37.

×
Subiecte în articol: sport